Lars Guldberg Hansen – Æresmedlem i Helsingør Bordtennis

Stort tillykke til vores nye Æresmedlem Lars Guldberg Hansen, som nu kommer i selskab med Peter Tranto på ”Legendernes væg”.

Bestyrelsen ønsker at anerkende Lars for lang og tro tjeneste i Helsingør Bordtennis Klub.  Faktisk er det mere end 50 år siden, at Lars startede i klubben, og det var selvfølgelig med Peter som træner. Lars har haft en utrolig lang og aktiv “karriere” i klubben,  både som spiller og frivillig. Hvis man kaster et blik i klubbens arkiv her på siden, så kan man se Lars Hansen er noteret for utalige klubmesterskaber og flere titler fra de Østdanske veteranmesterskaber. Lars har desuden  spillet på klubbens første hold i rigtig mange år.

Der blev uddelt diplom, blomster og klapsalver til Lars til Ranglisten i mandags den 23. januar 2023.

Lars har altid været meget aktiv deltagende i klubbens aktiviteter, bl.a. som bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem og frivillig hjælper til klubbens arrangementer.

 

Her ses et billede af et af klubbens MixMATCH hold i 2018.  Fra venstre er det klubbens nuværende næstformand Steen Jørgensen, klubbens nuværende formand Betina Bechersdahl og til højre bestyrelsesmedlem og æresmedlem Lars Hansen.