Vi tilbyder åben træning for motionister (18+) 

Kom og spil bordtennis og få god motion !
Helsingør Bordtennis inviterer dig og dine venner ud i klubben
om torsdagen fra kl. 19:00 – 21:00.

Vi ønsker os medlemmer på alle niveauer, også jer, som ikke er turneringspillere, men bare gerne vil komme og spille lidt sammen. Det kan være, at du har spillet lidt før i en fritidsklub eller måske du har spillet en anden ketcher sport, og nu bare gerne vil prøve at spille bordtennis for hyggen og motionens skyld.

Vi kan lige nu ikke tilbyde et træningshold med instruktør, men vi kan tilbyde åben træning, hvor du kan ”teame up” med din egen makker til at starte med, og forhåbentlig være med til at etablere et træningshold med flere motionister.  Vi vil sørge for, at nogen af klubbens dygtige turneringsspillere er til stede i klubben hver torsdag, så du har mulighed for at søge råd og vejledning omkring bat eller forslag til lette træningsøvelser.

Du behøver ikke at melde dig ind med det samme – kom bare og prøv det af, så kan du tage stilling om medlemsskab senere.

Vi har bat, som du kan låne – du skal blot huske indendørssko.

Vi glæder os til at se jer.