Hvor er ungdommen ? Vi har masser af plads – så kom bare.

Sidder din teenager og gamer lidt for meget, eller trænger der bare til lidt udluftning på børneværelset?   Så prøv at foreslå hende eller ham at komme ud i vores klub og lege med reflekserne i verdens hurtigste boldspil. Vi tilbyder træning for ungdomsspillere (10 år +) på torsdage fra 16:30 – 18:00.

Adressen er Løvdalsvej 9 (for enden af Løvdalsvej) – indgang til venstre for Hovedindgangen

Du skal blot huske indendørssko. Vi har bat, som du kan du låne, men vi kan også vejlede i det rigtige batkøb, hvis du ønsker dit eget. Kom bare og vær med nogle gange – du behøver ikke at melde dig ind med det samme. Vi holder til på Løvdalsvej 9, 3000 Helsingør.  Hvis du har spørgsmål, så kontakt Peter på 30279995 eller send mail til hbtkformand@gmail.com

Bordtennis er en sjov sport, som giver styrke til både hjerne og ben. Kom bl.a. og mød Robot, som er vores bordtennisrobot. Robotten er et sjovt redskab for nye spillere. Bolden kommer altid det sted, den er programmeret til, og dette gør, at du får rigtig mange slag på meget kort tid, og dermed hurtigere kan lære den rigtige slagteknik.