Årets HBTK’er 2022

Traditionen tro har vi på årets generalforsamling hædret årets HBTK’ere, og denne gang er det så for 2022.  I år har bestyrelsen valgt kun at uddele prisen til årets senior HBTK’er, og dermed lade ungdomsprisen udgå af åbenlyse årsager, som der er redegjort for i bestyrelsens beretning.

Men vi har så helt ekstraordinært for 2022 valgt at tildele en pris for Årets Klubmand. Denne prismodtager vil dog ikke få et skilt på tavlen, ligesom vi plejer for Årets HBTK’ere. Men i en tid, hvor det synes særligt svært at mobilisere frivillige kræfter, så finder bestyrelsen det vigtigt at anerkende personer, der træder til og påtager sig ansvar og vigtige opgaver for at sikre klubbens drift.  Vi vil gerne udvise vores taknemmelig for dig, Allan Hansen.  Tak fordi du har påtaget dig rollen som lokale-/materiale ansvarlig og tak fordi du altid sørger for god stemning og møder stabilt ind til fællestræning samt selvfølgelig fordi du forsøder os med kageoverraskelser.

…Billede er på vej

ÅRETS HBTK’ere 2022 er en ret god bordtennisspiller, men også en god klubkammerat.  Han er en stabil holdspiller, og er i denne sæson noteret for hele 54 holdkampe. Man møder ham altid med et smil, både før og efter de kække bemærkninger er blevet affyret. Sportsligt er han gået pænt frem i de senere år – på rating listen har han i år høstet 30 point, og det ligner hans “all-time bedste i nyere tid” – i hvert fald i den tid, han har været medlem af Helsingør Bordtennis. Han har sin helt egen spillestil og med en batfatning, som vi ikke ønsker at lære vores ungdomsspillere.  Man kan dog roligt drille ham lidt for hans lidt mærkelige spillestil – han griner helt sikkert bare MED for han kan nemlig banke de fleste i klubben på plads….i en bordtenniskamp. Han er klubbens 3. bedste spiller på ratinglisten, og vandt sølv til klubmesterskaberne. Lad os sige tillykke til årets senior HBTK’er : Theis Andersson

…Billede er på vej