Trafik information vedr. MixMATCH Lørdag den 19. August

Helsingør Bordtennis Klub afholder MixMATCH stævne i Helsingør Hallen, lørdag den 19. august 2023. Dette er også dagen, hvor der afholdes PostNord Danmark Rundt med enkeltstart i Helsingør.

Vær opmærksom på følgende :

1. TIL STÆVNEDELTAGERE : 
Vi ser ingen problemer med adgangen til Helsingør Hallen for stævnedeltagere.
Vejene i Helsingør bliver (først) lukket kl 10:00, og åbnet igen senest kl 16:30. Hvis løbet bliver afsluttet tidligere, åbnes der så hurtigt de kan. Spillere i stævnet skal være indskrevet inden kl. 09:00, og stævnet er programsat frem til kl. 16:30. Vi anbefaler, at man ikke kører til Hallen via Bymidten (hvilket også ville være en omvej for de fleste). Hvis du ankommer fra Kongevejen eller E47 Helsingør Motorvejen, så bør du benytte den direkte vej til Hallen via Gefionsvej.

2. TIL PÅRØRENDE/TILSKUERE : 
Der er ikke mulighed for at krydse cykelruten under løbet, men man kan hele dagen, tilkomme Helsingør Hallen nordfra via Skindersøvej i Ålsgårde-Nordre Strandvej-Claessensvej-Gl. Hellebækvej (se billede), og ellers orienter dig via Link Til Trafikinfo – PostNord 2023 Helsingør

Rute og tidsplan for Enkeltstarten

Der enkeltstart i Helsingør med start- og målområde ved Kulturværftet.  Fra Kulturværftet går ruten via Allégade, Kronborgvej/I.L. Tvedes Vej, Nygade, Møllebakken, Esrumvej, Hellebækvej, Nørrelykkevej, Karlsgårdsvej, Rødegårdsvej og tilbage til Helsingør.

  • Kl. ca. 13.00 Første rytter starter på Allégade i Helsingør
  • Kl. ca. 15.45 Sidste rytter kommer i mål ved Kulturværftet

Helsingør Bordtennis Klub glæder sig til et fantastisk MixMATCH stævne.