Klubtøj – måske en julegave idé?

Står du og mangler en julegave til dig selv eller din søn/datter – så var det måske en idé at overveje spilletøj fra Butterfly.  Vores medlemmer kan købe en spilletrøje inkl. klublogo og navn på ryggen til kr. 200,00 og shorts/nederdel til kr. 180,00.  Der kan også købes træningsdragt og træningstrøjer.  Du kan se alle mulighederne for tøjbestilling her:  Butterfly bestillings seddel.  Spørg i klubben efter prøvetrøjer, vi har lidt forskellige størrelser liggende i skabet, som du kan prøve.

Bestilling: Send din bestilling via e-mail til hbtkformand@gmail.com . Oplys model (dame eller herre), størrelse samt navn, der skal stå på ryggen. Vi laver en samlet bestilling torsdag den 7. december, så Butterfly kan nå at trykke trøjerne og leverere inden jul. Vi sender information på facebook om, hvornår udlevering af bestillinger er klar. Udlevering sker i klubben på en af træningsdagene – og du skal selv sørge juleindpakningen 🙂

Betaling:  Skal ske samtidig med bestilling – på klubbens bankkonto: Reg.nr. 9056 Kontonummer 1580036313 – eller via MobilePay 21471.