Orientering fra bestyrelsen

Vi skriver til jer i håbet om, at I alle er raske, har det godt og kommer igennem denne Corona tid på bedst mulige vis.

Mange af os har abstinenser, når der ikke for tiden kan spilles bordtennis ude i klubben. Forhåbentlig får man så meget styr på virussen, at vi snart kan komme i gang igen. Vi må så se, hvornår det sker!

Det er sandsynligt, at spillet i klubben skal organiseres på en måde, så der ikke er så mange samlet samtidigt – så længe der er den mindste smitterisiko.

Den normale sæson slutter med udgangen af maj måned, men der er mulighed for at fortsætte i sommerens løb, hvis der er interesse for det. Det vil vi vende tilbage til.

Med hensyn til kontingentet har alle medlemmer betalt for denne sæson, hvorfor der ikke skal betales før næste sæson. Klubben har betalt langt den største del af udgifterne i den forløbne del af sæsonen. Derfor bliver der ikke nogen tilbagebetaling af dele af kontingentet. Det vi håber, I har forståelse for.

Følg med på hjemmesiden eller i Facebook grupperne om udviklingen i Corona kontra bordtennis situationen.

Husk at sende regning til klubben, hvis I har haft udgifter, der ikke er betalt endnu – f.eks. kørselsudgifter.

Hvis der er nogen, der har kommentarer til ovenstående, bedes I kontakte undertegnede på E-mail otnart@gmail.com eller klubbens kasserer Troels Nyborg (økonomi) på E-mail troels.nyborg@gmail.com

På bestyrelsens vegne, Peter Tranto