Årets HBTK’ere – Oscar og Steen

Årets HBTK’ere – træneren og hans elev.

Årets ungdoms HBTK’er 

Årets ungdoms HBTK’er er meget flittig og passer altid sin træning. Udover sin træning i klubben, har han deltaget i flere træningslejre og har trænet med spillere fra andre klubber.

Humøret er altid højt og han er faktisk holdets grinebider. Han er derfor meget vellidt på træningsholdet.

Han har det seneste år rykket sig meget styrkemæssigt via sin træning, stævnedeltagelse og deltagelse på turneringsholdet. Han har derfor spillet sig op som yngre drenge A spiller, den øverste gruppe i aldersklassen.

Han har vundet rækken med sit hold i år og blev nr. 1 på toplisten over rækkens mest vindende spillere. I den kommende sæson skal han deltage i drengeligaen på et fælleshold Hillerød/Helsingør.

Hans spillemæssige kompetence er, at han har en uhyggelig god forhånd og er rigtig god, når bolden først er kommet i gang. I den kommende sæson skal han prioritere at arbejde med serverne og hans baghånd. Så bliver han den komplette drengespiller.

Stort tillykke til Oscar DK

 

Årets senior HBTK’er

Når man skal vælge årets senior HBTK’er, så handler det ikke kun om, hvordan man klarer sig rent bordtennismæssigt, men også hvilken indsats man yder i dagligdagen i klubben.

Steen lever til fulde op til dette som træner for talenterne, for seniorerne på torsdage, som spiller på 1. holdet og som foregangsmand på det sociale område i klubben.

Som talenttræner har han med sit gode humør og store energi et træningshold med stor mødeprocent og stort engagement. Individuelt har spillerne udviklet sig flot, hvilket man kan se ved, at vores tre ungdomshold vandt 2 x guld og 1 x sølv.

Der er også godt gang i den torsdag aften, hvor der er en times seniortræning, det er blevet meget populært!

Udover at være træner er han også coach til holdkampene og ved flere stævner.

På klubbens førstehold har han været med til at spille holdet op i 3. division og bidrager til dette via sin store træningsindsats.

Socialt bidrager Steen med sit gode humør og sine sjove kommentarer. Han er en god ven, han støtter og bakker altid op om sine klubkammerater, det gælder både holdkammerater, ungdomsspillere, pensionister og alle andre i klubben.

Steen fortjener titlen årets HBTK’er for 2. gang.