Nederlag 6-8 i 3. divisions comeback mod Hvidovre

Steen bidrog med tre sejre mod Hvidovre

Link til holdsedlen

 

Idræt på divisionsplan på Løvdalsvej!

Lørdag 12/9 var der gang i den på Løvdalsvej! Kronborg Knights spillede 1. divisionskamp på grønsværen ude foran det, som engang hed Løvdalsskolen.

Indenfor stod den på et comeback til 3. Division for byens bordtennishold!

Lad mig starte med at sige at Kronborg Knights i dag vandt med 14-12, som var 5. sejr af 5 mulige!

Det er efterhånden 5 år siden Helsingør sidst havde et divisionshold i bordtennis.

Der var lagt op til et nådesløst comeback for Helsingør som på hjemmebane skulle møde Hvidovre!

Hvidovre er fra start udset til at være blandt favoritterne til at vinde rækken bl.a. på grund af tilgang af 2 rigtig gode spillere.

Man spiller indtil første mandskab når 8 sejre og max 14 kampe ialt.

Helsingør kom rigtig godt fra start ved at vinde de 2 doubler efter fejende flot spil.

Efter en 2-0 føring stod det så 3-3 efter første singlerunde og det var tydeligvis et rigtig godt hold vi var oppe mod! Steen Jørgensen var eneste Helsingørvinder over Hvidovres klart svageste kort!

Næste singlerunde ender 2-2 efter sejre til veteranen Lars Hansen over Hvidovres defensive 4. mand og endnu en sejr til Steen Jørgensen efter en forrygende og spændende bordtenniskamp! Helsingørs 2 bedste kort Rasmusserne hhv. Olsen og Guldberg tabte begge 3-1 til Hvidovre 2 bedste spillere. Begge de kampe kunne let være gået “den anden vej”.

Var der nogen som kaldte Steen Jørgensen holdets 4. mand? Lad os se på det når sæsonen er ovre! Siden juli måned har Steen trænet op imod 8-10 timer pr uge, for han skulle under ingen omstændigheder falde igennem i 3. division!!

Det stod nu 5-5 inden de 4 sidste singler.

 

Rasmus Guldberg startede med en sten sikker sejr over Hvidovres svageste og vi var pludselig foran 6-5. Lars spiller en god kamp mod Hvidovres bedste, men taber 11-6 i 5. sæt.

Herefter taber Rasmus Olsen for tredje gang 3-1 og vi er bagud 7-6.

Sidste kamp skulle Steen Jørgensen så vinde over Hvidovres 2. mand hvis vi skulle ha 7-7 og muligheden for 2 points ved at vinde “golden set”.

Steen kæmper med alt hvad der er tilbage, men trods en lige kamp taber han 3-1 til en velspillende modstander og Helsingør ender med at tabe 8-6 efter en mere end godkendt præstation!

Vi var vel 18-20 vidner til en fantastisk spændende og velspillet bordtenniskamp.

Vi ville rigtig gerne opfordre flere til at komme og se hhv. bordtennis og Amerikansk fodbold på Løvdalsvej, men som situationen er lige nu er 20 mennesker i bordtennishallen det absolutte maksimum i forhold til smittetrykket og gældende regler!

Følg med i Helsingør Dagblad.

Søren Mathiasen