Om seniortræningen

Om seniortræningen

Man kan kun tilmelde sig til 1 træning pr. uge på de officielle træningstider.

Ranglisteturneringen og kval-turneringen torsdag bliver suspenderet foreløbig i 4 uger.

Denne uge:

  • Mandagvil der være senior 1 træning fra kl. 19:00. Max. 10 personer – tilmelding her i FB gruppen
  • Tirsdagvil der være senior 2 træning fra kl. 20:00. I skal ikke komme tidligere. Max. 10 personer – tilmelding her i FB gruppen. Firmaidrætten vil sørge for, at de forlader bygningen inden kl. 20:00.
  • Onsdag vil der være senior 1 træning fra kl. 19:00. Max. 10 personer – tilmelding her i FB gruppen
  • Torsdag vil der være senior 2 specialtræning med Steen for max. 8 personer kl. 18:30. Fra kl. 19:30 kan de 8 personer træne videre + at der er plads til 2 mere. Tilmelding her i FB gruppen
  • Fredag (aften),lørdag og søndag – Her henvisesvores medlemmer til at træne, når der ikke er andre arrangementer – se kalenderen. I bedes benytte Facebook gruppen til at arrangere træning, så andre også kan deltage. Men husk, max. 10 personer.

Og så en henstilling vedrørende Corona retningslinjerne – HUSK at tørre bordene af om aftenen efter endt brug og færdigspillede holdkampe – det er der desværre ikke ret mange, der gør!

Holdkampe er suspenderet foreløbig i denne uge. Men kommer de i gang igen fra næste uge vil turneringskampe blive højest prioriteret og der vil normalt blive spillet 1 holdkamp mandage, onsdage og torsdage.

Lokalet på Hornbæk skole vil så kunne benyttes til træning for 6-8 personer – mere om dette senere, hvis det bliver aktuelt.