Super præstation af Oscar

Oscar i midten

Så er en god lang bordtennis weekend ved at gå på hold, men vil lige dele en status, da Oscar har været i aktion igen og denne gang i Bramminge nær Esbjerg. Oscar havde valgt at deltage i sit først senior stævne hvorfor han både lørdag og søndag stillede op i Senior Åben.

Dette betød ved dette arrangement at de blev inddelt i grupper med 6 i hver og hvor nr. 1-3 fra de 2 bedste puljer gik videre i et A slutspil og de 3 dårligste i B-slutspil. Og det samme med de øvrige puljer. Oscar vandt alle sine 5 kampe og gik videre i A-slutspil, hvor han igen vandt alle sine 5 kampe så en rigtig god lørdag med 10 kampe og 10 sejre inkl. 2 sejre over turneringens 1 seedet Kristian Riis fra Viby på 1858 point og en fin guldmedalje til samlingen.

Om søndagen skulle han i aktion igen. Denne gange var turneringsformen igen pulje spil opdelt efter rating men uden slutspil så alle mod alle, dog i puljer af 7 spillere.

Oscar fik grundet lørdagens gode resultater mulighed for at spille i dagens bedste pulje hvor han skulle op imod 6 spiller i rating intervallet 1564 til 1723 hvor Oscar inden denne weekend ligger på 1336 så igen noget af en mundfuld. På trods af trætheden fra lørdagens 10 kampe vandt Oscar 5 af sine 6 kampe i dag og tabte kun den sidste kamp 15-13 i femte sæt. Da både Oscar og Robin som var seedet 1 begge havde vundet 5 kampe blev første pladsen afgjort ud fra deres indbyrdes kamp som Oscar havde vundet 3-0 hvorfor Oscar fik endnu en guldmedalje med hjem.

Det vigtigste i denne weekend for Oscar var dog at komme ud og få noget senior kamptræning, prøve det af han har lært i sin træning samt at mærke turneringsatmosfæren igen efter en alt for lang nedlukning. Der er ingen tvivl om at weekenden har været lærerig og at Oscar har fået en masse god erfaring med hjem samt en god portion motivation om at fortsætte sin trænings indsats for så kommer resultaterne også.