LUK DEN DØR

Nu hvor sommervarmen har holdt sit indtog, så er der varmt i bordtennislokalet. Det bliver forsøgt reguleret ved at åbne indgangsdøren til bygningen og nødudgangen nederst i lokalet.

Begge døre skal lukkes igen – det siger sig selv, og det sker normalt også. Men hver sommer sker det alligevel en håndfuld gange, hvor de ikke bliver lukket – og det er en håndfuld for meget. Vi har heldigvis være forskånet for hærværk og tyveri, men den risiko skal vi være foruden!!

DERFOR

  • Dem der spiller om formiddagen og eftermiddagen skal altid sørge for, at dørene er lukkede, når de forlader bygningen.

 

  • Dem der spiller om aftenen skal selvfølgelig det samme. Med de skal ikke tænke, at det gør dem der går sidst. Derfor er der sat et skilt op der viser, at dørene skal lukkes senest kl. 20.45. så dem der går efter dette tidspunkt skal ikke bare forlade bygningen, de skal sørge for, at døren kommer af krogen og bliver lukket. Også selv om de ikke er de sidste.

 

Det irriterer mig, at jeg skal skrive dette hvert år – for ingen går vel hjemmefra uden at døren er lukket og låst, vel?