Med Oscar til ungdoms DM.

Plukket fra farmand Lars indlæg i Facebook gruppen.

I gang med doublen ved DM

Så er DM i gang og det er i 3 mands puljer hvor vinderen går videre fra puljen. Oscar vandt sin første kamp 3-0 og skal nu møde seedet 1 i puljen og som også har vundet sin første kamp – bliver spændende at se hvordan det går.

Puha han vandt også den næste kamp 3-1, hvor han tabte første sæt, men fik styr på sit spil, så nu er han videre til de afgørende kampe.

Nå, det blev så endestationen for Oscar Kallestrup, da han taber 3-0,  så han ender som mellem 9-16 som første års drengespiller. Det må siges at være godkendt og sidder med en god følelse og lyst til mere, selvom man selvfølgelig gerne ville være gået hele vejen. Tager dog en masse lærring og erfaring med sig hjem til træningslokalet, hvilket jo er vigtigt for sin udvikling.

Så kom double rækken også igang, men her mødte Oscar Kallestrup og hans makker Noah fra Brøndby seedet 1 og 2 i single samt seedet 1 i double, og den tabte de 3-0 men det var 3 rigtig tætte sæt, så en god afslutning – hvis et nederlag kan være dette – på Oscars første DM, men slet ikke det sidste, og dejligt at se Helsingørs farver repræsenteret her.