Hvordan er det gået vores hold i ØST-rækkerne?

Opvarmning til en runde på hjemmebanen

Holdturneringen er ved at være afsluttet – udover kredskampe og kvalifikationskampe mangler holdene 2-4 kampe i kredsene. Nr. 1 og 2 i hver kreds skal spille kredskampe.

I sæsonens løb har vi måttet trække vores 5. hold i serie 2, da sygdom og skader gjorde det umuligt at stille fuldt hold til sidst.

Vores 3. hold i serie 1, kreds 3 mistede fra starten af 2. halvdel sine to bedste spillere, Steen rykkede op på 2. holdet og Mads stoppede med at spille på hold – forhåbentlig kun midlertidigt. Holdet har indtil nu kun fået et enkelt point, mens resten af kampene er blevet tabt. Heldigvis var pointhøsten i 1. halvdel så stor, at holdet er sikker på at blive i rækken.

Hold 4 i kreds 8 i serie 2 ligger på en sikker 2. plads, men er nok uden mulighed for at tage 1. pladsen. Men holdet kæmper for oprykning til serie 1 og selvfølgelig for at klare sig godt i kredskampene. Inden det 2. møde med Ballerup havde holdet kun tabt til det ubesejrede tophold HBK 89. men alligevel kan holdet ikke indhentes af nr. 3 i rækken.

Sidst men ikke mindst har vi vores stærke 2. hold, som kun har tabt en enkelt kamp og som kæmper med Frederiksberg om at sikre sig 1. pladsen og dermed direkte oprykning til Østserien. I øjeblikket ligger holdet bedst af de to hold, da Frederiksberg kun fik uafgjort mod Herlev, efter at de hjemme havde tabt 4-10 til Helsingør. Så der er håb om at kunne rykke op!

Det har været en stor glæde at man har kunnet gennemføre holdturneringen trods nogle store smittetryk. Turneringen blev således ikke smadret som i sidste sæson.

For god ordensskyld skal nævnes, at vi har vores 1. hold med i oprykningsslutspillet til 2. division, mere om det efter weekendens samling i Odense.