Andetholdet i serie 1 semifinale

Nr. 1 i kreds 4 og nr. 2 i kreds 2 – Helsingør-Ballerup – mødtes onsdag i Helsingør i en kvartfinale i serie 1 om det østdanske mesterskab.

Der var på forhånd lagt op til et jævnbyrdigt opgør, men da Helsingør kom bedst fra start med sejre i de to doubler, begge i 5-sæts kampe, så fik hjemmeholdet en perfekt start, som Ballerup aldrig fik indhentet.

Første singlerunde endte 2-2 og anden runde endte 3-1 og dermed en føring på 7-3. I sidste runde bragte Ballerup lidt spænding ind i kampen ved at vinde de to første singler, men i næstsidste kamp spillede Theis sejren hjem med en tæt og spændende kamp, som han vandt 3-2 over Lars Hofmann.

Kampens resultat blev således 8-5 og Helsingør havde dermed kvalificeret sig til semifinalen, der spilles den 24. april i Valby hallen. Med sejr her kan holdet komme i finalen samme dag.

Peter Tranto