Først oprykning, derefter ØST-mestre

Per, Henrik, Steen og Theis

Klubbens 2. hold fulgte søndag op på oprykningen til Østserien med at sikre sig ØST-mesterskabet for serie 1. Det skete med en 8-6 sejr i en tæt og spændende finalekamp mod vores gode venner fra Jægerspris.

Inden havde holdet spillet en semifinale mod Frederiksberg 2, som stillede op med et reservespækket hold, som ikke var en trussel mod vores hold. Kampen endte 8-0 og finaledeltagelsen var sikret.

Jægerspris mødte i sin semifinale Roskilde, hvor finalepladsen blev sikret med en 8-5 sejr.

Finaleopgøret startede med en doublesejr til hver side. Derefter viste Helsingør sig fra sin gode side og bragte sig i første siglerunde foran med 5-1 efter fire sejre på stribe. Men Jægerspris svarede overbevisende igen med fire sejre på stribe og genoprettede dermed spændingen om mesterskabet.

Det hele skulle så afgøres i den sidste singlerunde. Den startede med en 3-0 sejr til hver side og stillingen var så 6-6 inden de to sidste singler. Helsingør var tættest på mesterskabet, da de førte 27-23 i sæt, idet sætscoren ville være afgørende i tilfælde af uafgjort.

Men det kom ikke på tale, da vores hold vandt de to sidste kampe med 3-0 og 3-2.

Mesterholdet bestod af Per Kammer, Henrik Hansen, Steen Jørgensen og Theis Andersson,

Det var så slut på en succesrig sæson, hvor holdet kun tabte en enkelt kamp. Næste sæson bliver nok med mere sved på panden i Østserien, som Jægerspris også har kvalificeret sig til.

Stort tillykke med oprykning og mesterskab.

/Peter Tranto