Serie 4 holdet i semifinalen

Serie 4 kredskamp, kvartfinale
B 77 – Helsingør 4-6

Fantastiske Jørn var manden, der med tre singlesejre førte an og spillede sit hold videre til semifinalerne. Børge fulgte godt op med to sejre, mens Peter havde glemt sit sikre spil derhjemme og vandt kun en enkelt sejr – men dog en vigtig en. Modstanderne havde vundet sin kreds med Claus Adamsen som førstemand med kun tre nederlag i kredsen.

Første singlerunde startede med en 3-1 sejr til Børge over Niels Erik Swanner, mens Peter tabte 1-3 til førnævnte Claus. Jørn spillede en meget tæt kamp mod Preben Riel, vandt med to bolde i 5. sæt, han var den der var mest cool af de to.
2-1 til Helsingør og 7-6 i sæt.

Børge indledte 2. singlerunde med 0-3 mod Claus og hans knopper. Claus var meget sikker som i kampen mod Peter og selv om Børge var tæt på i 3. sæt, så vandt Claus kampen. Seje Jørn var så ude i endnu en 5  sæts kamp mod Niels Erik. Her har Jørn atter tålmodig og returnerede det meste, så modstanderen måtte til sidst give fortabt. Peter fortsatte sine fejl x 2 mod Preben Riel (også med knopper), en modstander han normalt vinder over, men Preben knoppede sig til en 3-1 sejr.
3-3, men 14-11 til B 77 i sæt.

I doublen forværredes sætscoren, da modstanderne vandt 3-1 og så var vi pludselig bagud 3-4. Opgaven i sidste singlerunde var nu klar, der skulle tre singlegevinster til for en billet til semifinalen, idet der stod 18-18 i sætscore. Inden satte Peter holdet op med at love, at hvis de to vandt deres kampe, så skulle han nok vinde sin.

Her kom så Jørns bedste kamp mod Claus, som havde 120 mere i rating end Jørn. Cool som Jørn altid er, returnerede han næsten alt. Han opdagede hurtigt, at han ikke skulle slå, så han returnerede bare boldene. Og det gjorde han så godt, at Claus blev usikker og fejlede meget. Han blev bange for at vinde! Og Jørn spillede en 3-0 sejr hjem – flot flot flot.
Børge havde Preben i sin hule hånd, ignorerede knopperne og spillede rutineret en 3-1 sejr hjem.
Stillingen var vendt, 5-4 til Helsingør, men 18-18 i sæt. Det betød, at vinderen af sidste kamp skulle afgøre, hvem der skulle til semifinalen. Og Peter havde et løfte at opfylde! Endelig var der færre fejl, men alligevel vandt de to spillere to sæt hver. I 5. sæt stod det lige midt i sættet, men med nogle gode points på nogle slag, der endelig lykkedes og tålmodighed vandt Peter sættet 11-6 til stor jubel hos Børge og Jørn.

Drama for alle pengene.

Holdet har nu spillet sig til final 4 for tredje sæson i træk, så måske skal det blive til mere end bronze denne gang?