60+’erne indtager København

Vi har i HBTK – 60+ – modtaget en indbydelse til et bordtennisstævne i Københavns Rådhushal den 15. og 16. NOV 2022.
Anledningen er dels den stærkt stigende interesse for bordtennis for ældre medborgere, og dels en fejring af, at landets største kommune har bevilliget ca. 1 million kroner til en yderligere styrkelse af indsatsen for at aktivere ældre medborgere.
Singlestævnet blev afviklet i 4 rækker. A+B+C+D.
A+C spillede den 15. nov.
B+D spillede den 16. nov.
Derudover var der frokost til samtlige deltagere.
Udover stævnet kunne man deltage i foredrag eller besøge en stand og indhente yderligere information om sundhed og bordtennis.
Herfra HBTK meldte syv 60+ere sig: Lena, Thomas, Birger, i C- rækken og Finn, Bjørn, Carsten og Roald i B- rækken.
Vi havde på forhånd fået oplyst, at Rådhushallen ikke specielt var tænkt som bordtennishal, idet der var stengulv og pragtfulde lysekroner i loftet, men pyt med det, vi havde alle glædet os til bare at være med og spille netop der.
B-rækken bestod af 9 puljer med hver 6 spillere. Der var opstillet 20 helt nye borde og helt nye bander, og så var det ellers med at komme i gang.
Humøret var virkeligt højt, og der blev spillet virkelig god bordtennis. Der var præmie til nr. 1 og nr. 6 i hver pulje. (Rødvin). Lad mig lige her indskyde, at der var ingen fra HBTK, der fik præmie, men tæt på det var vi.
Der var da også noget at se på med jævne mellemrum, idet der langs med bordtennisbordene hver halve time gik et brudepar, efter at være blevet gift på 1. sal.

Alle kampene var færdigspillet kl. 17.30, hvor vi alle gik hjem efter en fornøjelig omgang bordtennis på Københavns Rådhus.

Roald Thiim.