Bronze til serie 4 holdet

Serie 4 holdet

Bordtenniseventyret om Helsingørs pensionist holds færden i Serie 4 endte næsten lykkeligt med bronzemedaljer ved finalestævnet om det østdanske mesterskab for serie 4 hold.

Holdet bestående af Jørn Kjeldmand, Børge Reich og Roald Thiim sikrede sig en 2. plads i deres serie 4 kreds efter Frederiksværk. Det blev til 10 sejre, 4 uafgjorte og 2 nederlag og dermed en 2. plads to points op til vinderholdet.

Da Roald Thiim ikke kunne være med i kredskampene, så trådte Peter Tranto ind på holdet. Det blev til en 6-3 sejr i første kamp over Karlslunde og i kvartfinalen var modstaderen B77, Rødovre. Kampen blev en sand gyser, som først blev afgjort i 5. sæt i den sidste single. Her var Helsingør skarpest og vandt opgøret med 6-4.

I semifinalen i Valby hallen var modstanderen Smørum, hvis to bedste spillere var væsentlig højere ratede end Helsingørs. Til gengæld var deres 3. mand på niveau med Helsingør spillerne. Det blev til et 2-6 nederlag. Børge Reich vandt 3-1 over 3. manden, mens Jørn Kjeldmand vandt en flot sejr over 2. manden. Desværre tabte han derefter til Smørums 3. mand. Peter Tranto nåede ikke at møde Smørums svageste, da en kredskamp standses, når en vinder er fundet, han tabte til 1. og 2. manden.

Det var 3. år i træk at holdet kom til kredsfinalestævnet, alle tre gange er det endt med bronzemedaljer. Men holdet prøver helt sikkert igen i næste sæson.

Peter Tranto