Per og Henning 60+ klubmestre i double

KM PENS A

12 par stillede op til turneringen om klubmesterskabet i double for vores pensionistafdeling. Der var således 24 spillere med i turneringen og med 6 borde til rådighed blev doubleparrene delt op i 3 puljer med 4 par. Også i doublerækken var der slutspil i en A og B række.

Puljevinderne – hvilket også var seedede 1-2-3 – blev Henning/Per, Benny/Erik og Palle/Poul H.

De spillede så med i A rækken sammen med de tre 2’ere fra puljerne. Henning/Per vandt semifinale 1 med 11-8 11-9 12-10 over Palle/Poul, mens Benny/Erik vandt 11-5 11-5 11-4 over Ted/Thomas. Ted er fra Australien, så mesterskaberne var dermed også internationale.

Finalen gik over fire sæt og favoritterne Per Mortensen/Henning Skov vandt 8-11 11-2-11-8 12-10 over Benny Cortsen/Erik Grønvald.

Se alle billederne

KM PENS B

I B rækken stod finalen mellem Lars Weitze/Hans Jørgen Jensen og Jens/Preben Formann med førstnævnte som vindere med 9-11 11-6 11-6 11-4.