7-7 mod København

Filip mod Andreas 2
Filip (til højre) debuterede med to singlesejre.

I en tæt, spændende og velspillet kamp spillede Helsingør uafgjort 7-7 mod København 3 i 2. division, øst.

Holdsedlen

Kampreferat:

I torsdagens opgør mellem Helsingør og København var der hos Helsingør debut til Filip Karlsson, en 16 årig juniorspiller, som til daglig træner og spiller i BTK Rekord, Helsingborg. Han klarede sig godt og vandt to singlekampe og bidrog dermed til kampens uafgjorte resultat 7-7. Resultatet betød, at Helsingør fortsat er ubesejret, men også at modstanderne fra København fik sit første point.
Helsingør lagde bedst ud med tre sejre i første singlerunde. Rasmus Guldberg og Filip Karlsson vandt deres kampe uden at afgive sæt. Frederik Ryborg har indtil nu vundet alle sine singlekampe, men mod Andreas Fehrn kom han i vanskeligheder, bagud 0-2 i sæt. Men så vendte kampen, og det blev til sejr til Frederik Ryborg i de tre næste sæt. Dermed kom Helsingør foran 3-0. Rasmus Olsen tabte sin single i fem sæt med 8-11 i afgørende sæt. 3-1 til Helsingør.

I anden singlerunde kom københavnerne i gang, Her var det kun Frederik Ryborg der kunne spille en sejr hjem til hjemmeholdet, mens hans tre holdkammerater måtte se sig besejret af modstanderne. Stillingen var dermed 4-4 inden de to doublekampe.

Doublerne plejer at være et af Helsingørs stærke kort, men ikke denne gang. København vandt begge doubler med 3-1 i sæt, hjemmeholdet var pludselig bagud 4-6.

Rasmus Guldberg satte sit hold i gang igen med en kneben 5 sæts sejr over Morten Krause. Frederik Ryborg vandt sikkert 3-0 over Martin Buch og udlignede til 6-6. Filip Karlsson kom så ud i en virkelig nøglekamp mod Andreas Fehrn. Modstanderen kom foran 2-0 i sæt, men så vendte kampen til Filips fordel og med 11-4 11-6 11-8 spillede han kampen hjem og sørgede for en Helsingør føring på 7-6. I holdkampens sidste single kæmpede Rasmus Olsen godt, men måtte se sig besejret 1-3 af Martin Krause.

Frederik Ryborg kunne for 3. holdkamp i træk vinde alle sine singler, en virkelig flot stime. I klubben krydser man fingre for, at han kan fortsætte stimen søndag, hvor holdet skal spille sin første kamp på udebane mod Holme Olstrup, som er kommet godt i gang og indtager 1. pladsen i rækken.