To onsdags sejre og to torsdags ditto

Onsdag:
Serie 3 holdet var ved fuld styrke igen og det gav en sikker sejr over spillerne fra Vejby. Yael vandt som sædvanligt sine tre singler og tog også doublen sammen med Michael. Per M spillede sig gevaldigt op og vandt alle sine singler og kom dermed på tavlen! Michael stod for det ene nederlag, det var godt nok, for… det er rigtig ugæstfrit at sende modstanderne hjem med et æg.

Klubbens 4. hold
skulle på en på forhånd svær opgave, da de skulle møde Slangerup som havde to 10-0 sejre med i bagagen. Desværre faldt Hendrik Larsen så uheldigt i sin kamp mod Roald, at han måtte trække sig fra kampen og den sidste single, da han beskadigede sin hånd så meget, at han ikke kunne spille. Det fik selvfølgelig betydning for kampens resultat – det er ikke en sjov måde at vinde en kamp på.

Håber at turen til skadestuen i Hillerød efter kampen viser, at der ikke er sket noget alvorligt. Peter spillede for en gangs skyld godt og vandt sine tre singler, heriblandt den eneste rigtige sejr over Hendrik. Jørn blev noteret for to sejre og Roald for en. Roald og Peter vandt doublen.
5. holdets kamp mod Slangerup er udsat til 11. november 2014.
Serie 1 holdet spillede ude mod Herlev, som lå nr. sidst i rækken uden sejre. Det blev ikke til en forventet storsejr, som når rækkens nr. 1 og sidst mødes. Samuel havde meldt afbud til kampen og holdet bestod så af Bjarne, Henrik, Jes og Per K.
Det mest bemærkelsesværdige ved kampen var, at ellers ubesejrede Per tabte sine tre singler, hvilket var noget uventet. Han måtte nøjes med en doublesejr sammen med Henrik. Omvendt var samme Henrik oppe på mærkerne. Han kæmpede sig til tre 3-1 sejre og var sammen med Jes Arder kampens topscorere med tre singlesejre og en doublesejr.
Jes vandt sine tre singler med 3-0 i sæt og vandt doublen sammen med Bjarne. Han er efter de første tre holdkampe ubesejret i single.
Bjarne havde problemer med at få sit spil til at fungere og vandt kun en enkelt singlekamp. Til sammen gav det en 9-5 sejr og det var trods alt det, holdet kom efter.

Referat af 2. divisionskampen følger.