Uventet stor sejr over Virum

IMG_0324
2 x Rasmus var med i 12-2 sejren

Det blev til en uventet stor sejr til Helsingørs divisionshold på udebane i Virumhallerne. Modstanderholdet bestod af nogle rutinerede herrer, så et tæt opgør var forventet. I stedet blev det til en 12-2 sejr. Måske var spillerne inspireret af, at Virums og Københavns hold i Stiga divisionen spillede ved siden af. Her vandt Virum i øvrigt 4-1.

Rasmus Olsen lagde for med at sætte dagsordenen for holdkampen med en 3-0 sejr over Karsten Flemin. Filip Karlsson vandt en kneben 3-2 sejr over Henrik Schmitz, mens Rasmus Guldberg vandt 3-1 over Lars Starup. Frederik Ryborg har ikke prøvet at tabe endnu i 2. division og han slog sikkert Henrik Koch med 3-0.

I anden singlerunde kom Virum på tavlen, da Henrik Schmitz vandt knebent 3-2 over Rasmus Olsen. Filip og Frederik havde begge problemer med deres modstandere og måtte ud i 5 sæt inden de stod som vindere mod henholdsvis Karsten og Lars. Rasmus Guldberg fortsatte sit gode spil og hentede en 3-0 sejr over Henrik Koch.

Striben af sejre fortsatte i de to doubler, hvor Virumparrene blev besejret med 3-1 og 3-0 og stillingen i holdkampen var 9-1.

I sidste singlerunde blev det til tre Helsingør sejre, men Virum sluttede af med at vinde sin anden sejr ved Henrik Koch, som vandt 3-1 over Rasmus Olsen.

Der var ikke en typisk 12-2 sejr. Fem af Helsingørs sejre var i 5 sæt og kun fire af sejrene var med 3-0. Frederik er fortsat ubesejret i single og fører rækkens topliste over vundne kampe. Så holdleder Lars Hansen ser optimistisk på de kommende kampe. Her er kampen mod Nyråd/Frem det næste opgør på hjemmebane den 4. december. Modstanderne har i fem kampe spillet sig til to points, så måske ligger der en sejr mere og venter.

Peter Tranto