God slutspurt gav uafgjort 7-7 mod Svendborg

Nu er der ikke vildt langt til Svendborg, men måske var det alligevel rejsetrætheden der var skyld i en katastrofal start på kampen mod bundholdet, der ikke havde fået points i første halvdel af turneringen.

I første singlerunde blev det til fire nederlag, kun Jes Arder var tæt på en sejr med et 2-3 nederlag til Flemming Hansen. De tre andre singler gav 3-1 sejre til hjemmeholdet. Så fra nu var det op ad bakke.

Der kom heldigvis lidt gang i Jes Arder og Rasmus Guldberg i anden singlerunde. Jes vandt 3-1 over Simon Nielsen, mens Rasmus slog Flemming Hansen med 3-2. Men desværre blev det til to 2-3 nederlag til Lars Hansen og Samuel Jönsson, så stillingen inden de to doubler var 6-2 til Svendborg.

Men fra og med doublerne vendte kampen totalt. Det blev til to sikre doublesejre til Helsingør. Lars tabte derefter sin 3. singlekamp og Svendborg havde så sikret sig til første point i rækken. Bagud 4-7 var opgaven klar, der skulle tre sejre til for i det mindste at komme hjem med det ene point. Jes klarede første del af opgaven med 3-2 over Claus Bøtker. Samuel spillede stærkt i sin kamp mod Flemming og vandt klart 3-0. Samtidig var Rasmus i gang mod Jesper Vallentin, som havde vundet sine to første singler. Rasmus kopierede Samuel og vandt 3-0. Dermed vandt Helsingør 5 af de sidste 6 kampe og tog et point med hjem.

Men holdet ligger fortsat under nedrykningsstregen, så der skal en sejr til i den meget vigtige udekamp mod Slagelse lørdag den 1. februar. Helsingør har haft hold med i danmarksturneringen i mange år, så det ville være surt med en nedrykning.