Flot holdturneringsdebut for yngre drenge B

IMG_2214-400
Sigurd og Bertram vinder doublen over Holbæk
Link til flere billeder

Mens Ludvig var på ferie spillede hans fire holdkammerater i Herlev i den første turneringssamling.

Det var jo spændende at se, hvordan vores spillere ville klare sig mod de to andre klubbers hold. Det viste sig hurtigt, at vores spillere var i hvert fald et niveau bedre end modstanderne.

Helsingør-Holbæk 9-1
Holbæks bedste spiller, Kristian Søndergaard var eneste spiller, der voldte vores spillere lidt problemer. Han vandt over Malthe og tog et enkelt sæt fra Sigurd og Oskar. I de andre singler vandt vore drenge 3-0 i sæt. Doublen blev vundet af Bertram og Sigurd med 3-1.
Sigurd og Oskar vandt 3 singler og Malthe 2.

Da vi havde 4 spillere med, så sad Bertram over i første kamp og Malthe i anden kamp. Men begge spillede så med i doublen i den kamp, de sad over i.

Helsingør-Herlev 10-0

IMG_2224
Oskar og Magnus i den tætte 5 sæts kamp
Ligesom Holbæk havde Herlev kun en spiller – Magnus Rif – som kunne matche vores spillere. Det gjorde han til gengæld godt mod Oskar. De spillede en tæt og meget spændende kamp, som Oskar til slut vandt med 14-12 i 5. sæt. Herlev stille kun op med 2 spillere, så kampen var hurtig overstået. Oskar og Malthe vandt doublen 3-1. Det blev så til 2 sejre til Sigurd, Oskar og Bertram + en til hver uden kamp

Ud over de to sejre fik vi set, at Allerød stiller med et godt hold, så når vi møder dem, skal vi stille op med Ludvig på holdet.

Tak til spillerne for en god indsats – og for deres gode holdånd. Og tak til forældrene for deres støtte til holdet. I fik set jeres drenge spille og fik oplevet, hvordan det er at spille en holdkamp. Som Bertrams mor sagde, så er det at spille på et hold positivt for drengene, som ikke kun spiller for sig selv – men også for holdet.

Holdleder, Peter Tranto