Holdturneringen uge 44 – tre sejre og 1 nederlag

Serie 4: Furesø – Helsingør 4 3-7
Serie 4: Helsingør 5 – Fredensborg 1-9
Serie 3: Hillerød 8 – Helsingør 4-6
Serie 1: Helsingør – Hillerød 10-4

Serie 1: Helsingør-Hillerød 10-4
Et påregnet stærkt Hillerød mandskab fik ørene i maskinen og de kom bagud 1-7 inden doublerne. De tre singlerunder blev vundet 4-0, 3-1 og 3-1 og det var Bjarne, der stod for de to nederlag. Begge doubler blev tabt, så måske skulle holdet som 4. holdet dømme doubletræning de mandage, hvor der ikke er ranglisteturnering.
Jes fortsatte stimen som ubesejret i single og Henrik fortsatte sit gode spil fra Herlevkampen og vandt sine tre singler. Det samme gjorde Samuel, så den trio er vanskelig at besejre. Det ligner næsten allerede oprykning til Østdanmarksserien.

Serie 4: Furesø – Helsingør 3-7
Vores 4. hold startede ugen med endnu en sejr i udekampen mod Furesø. Det startede ellers ikke godt, da Peter ikke fik et ben til jorden mod Erik og tabte første kamp 0-3. Heldigvis kørte Jan og Roald løs, Roald med en nem sejr og Jan med 13-11 i 5. sæt.
I 2. singlerunde blev det til 3 sejre og til en føring på 5-1. Doublen blev tabt – og holdet har idømt sig doubletræning.
Roald vandt sin 3. sejr i 5 sæt, Peter vandt 3-1 inden Jan sluttede at med at tabe lige så stort mod Erik, som Peter gjorde.
Men 4. sejr i træk og en foreløbig 1. plads (indtil Herlev har spillet) blev det til. Roald fik genoprettet sin selvtillid med sine tre singlesejre. Han ordnede nemt Erik med 3-0. Flot!

Serie 3: Hillerød-Helsingør 4-6
Igen var Yael den afgørende forskel på de to hold. Hun vandt sine tre singler og doublen godt suppleret af Per M. Hun fik dog rimelig med sved på panden mod Hillerøds bedste spiller, Thomas Secher, men vandt dog kampen i 5. sæt. Thomas har for en del år tilbage spillet bordtennis og han vil klart genfinde tidligere tiders niveau.

Per vandt en enkelt single og det samme gjorde Peter, som var med som reserve for Michael.

Serie 4: Helsingør 5 – Fredensborg 1-9
Bortset fra Børge kan man godt se, at vort 5. hold er urutineret i forhold til at spille mod spillere fra andre klubber med forskellige ukendte spillestile.  Både Inger og Roberto tabte alle deres tre singler, mens Børge vandt den enlige hjemmesejr.

Men kom igen og lad være med at miste modet.