Københavns BTK 7-7 Helsingør

Dagens kamp fandt sted i København og stod mellem Kbh. BTK og Helsingør. Kbh. havde en hr. Klint med 2334 ratingpoint med, der indtil videre er ubesejret i årets Østdanmarsksserie (12/12). Og udover Klint’en så havde de også tre andre ret habile fyre med. Det har da også ført til, at de før dagens opgør lå nummer to, med fem sejre i de seneste fem kampe – så et brag af et topopgør i København!

Og det blev da også en spændende affære, med føringer til begge hold undervejs. Og med al spændingen, og lige kampe, skulle man ikke tro, at det blev noget problem at holde varmen – men hvis man troede sådan, skulle man lige tro om igen. Rasmus var nok den der havde det koldest (ellers var han bare den der var dårligst til at lade være med at tænke på det) og han ærgrede sig hurtigt over, at han ikke havde taget flyverdragten med.. Sabine kommenterede da også om hans fingre, da han stået stille i 10 minutter efter holdkampen var slut ”de er jo nærmest blevet blå”.

Men nu til spillet: De to første kampe var med Rasmus og Sabine. Sabine vinder sin efter at have været nede med 0-2, og Rasmus taber 3-1 til Christian Klint. Lars og Jes vinder hver deres kamp. Næste runde er det igen Rasmus og Sabine først. Her bliver det til to gange 0-3, mens Lars og Jes endnu en gang tager hver deres. Så stillingen inden doublerne var 5-3 til os. Doublerne kostede dog meget, da Sabine/Rasmus tabte, hvilket måske ikke var så overraskende, men da også, den ellers så sikre double bestående af Jes og Lars tabte efter en mindre go kamp, var den samlede score nu 5-5.

Det med 5-5 efter doublerne har vi jo prøvet før, men denne gange skulle det ikke gå på samme måde. Først vinder Lars sin single, mens Rasmus taber sin. Så bliver det Jes’ tur, og han må desværre se sig besejret af deres klart bedste mand, Christian Klint, med 0-3. Herefter vinder Sabine gudskelov sin kamp, og skaffer Helsingør en uafgjort, efter at have været ude i fem sæt.

Status efter dagen var Lars tager tre, Jes og Sabine to hver, mens Rasmus ikke vinder nogen. Rasmus er til gengæld den eneste der rammer rigtigt med det lettere pessimistiske resultat 7-7, på den interne tips’er. Lars og Sabine har begge 8-6, mens Jes kommer længst fra, med et ellers dejlig fornuftigt bud på 9-5 til Helsingør (sådan skal det være – kom igen).

Så tips-toplisten efter i dag lyder:
Rasmus 4 gange tættest på i 6 mulige
Lars 3 gange tættest på i 5 mulige
Sabine 3 gange tættest på i 5 mulige
Jes 3 gang tættest på i 6 mulige

Og trods det lidt skuffende 7-7-resultat, kan vi dog konstatere at både nummer 1 og 2 på toplisten i Østdanmarksserien er fra Helsingør med hhv. Jes og Lars.

Til sidst må vi da også lige nævne, at Sabine havde fødselsdag i dag (og havde husket fødselsdags-bajere), og rundede de 30 år. Så et kæmpe stort tillykke til hende!

Kbh. BTK 7–7 Helsingør