De første holdkampe i Drenge Østserien. Optur og nedtur

IMG_0107_o

I lørdags tog vi til Hillerød for at spille de 2 første holdkampe i Drenge Østserien. Holdet bestod af Marc, Jonathan og Felipe.

Optur  9-1
Kamp 1 var mod Hillerød, hvor de stillede med Albert Fosborg, som de kender fra deres tirsdagstræning i Hillerød, samt utallige stævner. Han fik én sejr over Jonathan som havde lidt svært ved at komme i gang, men viste god tålmodighed og kæmpede sig stille og roligt i gang. Vi vandt 9-1, og både Marc og Felipe vandt deres kampe sikkert 3-0.Doublen var  besat af Marc og Jonathan, da Felipe døjede med lidt knæproblemer. Den vandt vi også sikkert 3-0.

Nedtur 2-8
Kamp 2 var mod stærke København, som alle stillede med gamle kendinge. De havde vundet deres første kamp 10-0, og er på papiret det stærkeste hold, hvilket de viste til fulde. Jonathan spillede sig flot op og sikrede et point, da han vandt sin første singel. Flot!
I doublen vandt Marc og Jonathan 3-1. Felipe gik lidt ned til sidst, og generelt var de hurtigere og mere sikre end os, hvilket gjorde udslaget. Vi har nu nogle gode fokuspunkter at arbejde videre med, indtil returopgøret.

Rigtig godt gået alle 3, og tak for opbakningen fra forældrene;)

Roberto