Klubrekord i sejre

Uden at jeg har en statistik tilbage i tiden, så vil jeg tro, at vores Østdanmarksseriehold (drenge sidste sæson og juniorer denne sæson) har sat en klubrekord, der vil være vanskelig at slå. Sidste sæson vandt de (Samuel og André som de bærende kræfter) alle deres 14 kampe. I denne sæson har de fortsat stimen og har vundet de første 5 kampe.

Søndag 30/11-08 spillede de samling i Køge, hvor de startede mod værterne.

Køge-Helsingør 2-8
Samuel var ikke helt frisk, men spillede alligevel sejr hjem i alle tre singler. André startede ikke så godt, han tabte til en damejuniorspiller 2-3 i sæt. Jeg har lovet ikke at fortælle, hvem det var, for udover nederlaget skal det tilføjes, at Kenneth vandt over hende med 3-0!! André vandt dog de to andre singler – uden at spille godt.

Kenneth startede med at komme bagud 0-2 i sin første kamp. Men han blev samlet op med lidt god psykologisk coaching samtidig med at Køgespilleren pludselig fandt ud at, at han ikke kunne lide Kenneths returneringer. Så 0-2 blev vendt til 3-2 og som nævnt fulgt op med 3-0 over den damejuniorspiller, jeg har lovet André ikke at navne navnet på. Kenneth tabte sin 2. kamp efter en godt dyst. Samuel blev fredet i doublen, alligevel gik sejren til Helsingør.

Nykøbing F-Helsingør 2-8
Det var et topopgør, da begge hold var uden pointtab. For at starte med Kenneth, så måtte han i denne kamp ”nøjes” med en enkelt sejr over modstandernes 3. mand. Her var han også bagud 0-2 og fik kæmpet sig op til en 3-2 sejr. Men han fik da sæt i begge de andre kampe.

Samuel startede skidt og kom bagud 0-2 mod Kasper Brandt. Men heldigvis fulgte han Kenneths gode eksempel og vandt de tre sidste sæt. De to andre kampe vandt han uden problemer.

André havde stadig problemer med at få spillet til at køre. Han spillede sig ud af vanskelighederne og vandt de første to kampe. I den sidste kamp mod Kasper Brandt spillede han endelig op til normal standard og vandt sikkert 3-0.

Som i første kamp vandt Kenneth og André doublen.

Hvis vort hold spiller op til det hidtidige niveau i resten af kampene, så har de god chance for at vinde rækken. Kenneth er også begyndt at vinde kampe og har lovet at være med på træningsholdet om onsdagene. Så det ser lyst ud.

Holdlederen (Peter)