Samuel vandt Junior B

Samuel vandt herre junior B ved OBs grand prix stævne, mens André og 2 x Rasmus måtte tage til takke med nogle lavere placeringer. Det var det sportslige resultat af turen til det fynske.

Kl. 04.45 ringede vækkeuret og så var det bare at blive vågen. Samuel, Rasmus O, Rasmus H og André blev afhentet og kl. 06.15 kørte vi ud på motorvejen for at tage den ca. 200 km. lange tur til Odense. Det var mørkt hele vejen og efter et enkelt stop var vi i Odense ved hallen kl. 08.15.

Herre Junior Elite startede først. Her blev det til en enkelt sejr til både Samuel og André, mens Rasmus O spillede sig frem til en 2. plads i sin pulje efter topseedede Tobias Lau, Århus, den senere vinder. Rasmus fik en enkelt kamp i cupturneringen.

Rasmus Hansen deltog i U21 B. Her vandt han sin pulje og spillede sig i kvartfinalen, hvor han tabte til en grønlandsk spiller. Det gav dog et gavekort på en hund.

I eftermiddagens afdeling skulle de to Rasmusser deltage i klasse 1. Olsen klarede det bedst med en 2. plads og dermed videre til cupturneringen, hvor det som i junior A kun blev til en enkelt kamp. Hansen spillede nogle gode kampe, havde dog ikke tur i den. Han tabte to kampe i 5. sæt med to bolde, så han var tæt på at kunne gå videre fra puljen.

Som rosinen i pølseenden startede herre junior B, som var den række, der var de største chancer i. Både Samuel og André vandt alle deres kampe i puljerne og gik således begge videre til cupspillet. Andre spillede sig i 1/8. finalen, hvor han tabte til en spiller fra Ribe i 5 sæt. Ribespilleren var en tand hurtigere end André, som tabte på ikke at være hurtig nok på fødderne.

Samuel var favorit, da han havde det højeste ratingtal af alle. Nu er det jo røbet at Samuel vandt. Hans sværeste kamp var i kvartfinalen, hvor hans modstander vandt de bolde, hvor Samuel gik tilbage fra bordet. Samuel tog føringen i 5. sæt, modstanderen kom tættere på efter gode råd fra sin coach og en timeout. Vi var enige om ikke at tage en timeout, så at modstanderen ikke skulle få flere gode råd. Samuel klarede skærene og vandt med to bolde. Semifinalen blev vundet med 3-0 og finalen med 3-1 over en Ribespiller, der i sin semi vandt over sin klubkammerat, der havde slået André ud. Han kunne ikke lide Samuels spil, som han også blev lidt irriteret over. Men Samuel holdt hovedet koldt og vandt finalen. En check på kr. 500,00 var belønningen.

Vi mødte Kasper Løwert. Han spiller jo i denne sæson for Ribe. Han havde ikke den store succes inde ved bordtennisbordet, men det var sjovt at møde ham. Jeg skulle hilse jer alle sammen.

Inde ved siden af hallen vandt Brøndby over OB med 1-0, man kunne godt høre i hallen at der var fodbold ved siden af, dels tilskuerne og dels kanonslag! Men fedt at Brøndby vandt!!!!!

Hjemturen blev startet ca. kl. 22.30 og efter et enkelt stop i Slagelse var vi hjermme lige inden kl. 01.00. Trætte, men det  var en god tur, og det er klart hyggeligt at være sammen med de fire klubkammerater. Så det gør jeg gerne igen.