Amager 1-13 Helsingør

Så var turen kommet til Amager. Stedet hvor Helsingørs 2.hold skulle forsøge at vinde, og derved sikre sig overvintring på 1.pladsen i Østdanmarksserien – eller, i hvert fald indtil forårssæsonen starter op om fire uger, den 8. januar.

Holdet i dag var det samme som sidst, altså Jes, Sabine, Søren og Rasmus, og ved kampen i dag, skulle vi forsøge at følge op på det gode 13-1-resultat fra sidste uge – dengang mod bundholdet fra Ølstykke, i dag mod holdet der ligger andensidst, Amager.

Og det gik da også fint, selvom det kom til at se lidt sværere ud end forventet, efter de første par kampe. Sabine vinder sin første single, men Søren kommer bagud 0-2 efter problemer med at finde sit eget spil frem. Og Rasmus var samtidig gået i gang med kampens tredje single, hvor han hurtigt taber første sæt, efter at have haft problemer med modstanderens serv. Men Helsingør får vendt skuden, og Søren redder en 3-2 sejr hjem, mens Rasmus vinder sin med 3-1. Jes vinder sin single sikkert, og dermed er det 4-0 til Helsingør.

Kristian fra Amager, der var tæt på at have Søren i sin hule hånd, viser på dagen ret godt spil, og han vinder en tæt kamp med 3-1 mod Sabine, der specielt har problemer, med sin ellers normalt så træfsikre forhånd. Søren vinder sin single 3-1, mens både Jes og Rasmus hiver en 3-0’er hjem inden doublen, 7-1 til Helsingør.

Dream team, bestående af Søren og Rasmus tager en 3-0’er i doublen, hvorimod Jes og Sabine anderledes har problemer (hvis sandheden skal frem, var det faktisk kun ét enkelt sæt, hvor de havde problemer – men der var de også store). For da de går ind til tredje sæt, føler de nok at de er ovenpå, da de fører 2-0. Men nej; 0-1, 0-2, 0-3 og lige pludselig er de nede med 0-9. Ved den tiende bold i sættet får Amager en god chance for at dræbe bolden til 10-0, men Helsingør er heldige, og Amager brænder – sættet ender 1-11. Dog tager Helsingør sig sammen i sidste sæt, og de vinder den sidste double, 3-1. Stillingen efter doublerne var nu 9-1. Alle vinder deres sidste single med 3-1, på nær Søren der vinder 3-0.

En forventet stor sejr (13-1) til Helsingør, der nu kan kalde sig EFTERÅRSMESTRE I ØSTDANMARKSSERIEN!

Den interne tips’er viser, at vi i dag spillede over forventning (i hvert fald resultatmæssigt), og ingen havde ramt det rigtige tips – 12-2 var det mest populære, dog var Sabine længst fra, med sine 11-3 og dermed skylder hun øl næste gang!

Amager – Helsingør 1 – 13