7-3 mod Frederiksværk 5 – endelig sejr!

Jørn_2

7-3. Så lykkedes det endelig at få en sejr med hjem i træningstaskerne. Sejren kom i hus mod Frederiksværk 5 (Hanne, Tina og Michael).

En stor tak til Jørn, for med kort varsel, at kunne træde til som reserve for holdet. Efter vores katastrofale start med 2 nederlag i de første 2 runder, var vi indstillet på at fighte mod et godt spillende Frederiksværk hold.

Vi lagde alle ud med at vinde vores første singler. Inger kom ud i noget af en gyser, hvor hun kæmpede godt og vandt 5.sæt 11-9. Jørn og jeg havde det en del nemmere, da vi vandt uden at afgive sæt.

Anden singlerunde vandt vi 2-1. Inger og jeg vandt vores singler, og stillingen var nu 5-1 inden doublen, som Jørn og jeg ikke fik det fulde udbytte ud af. Vi kom på 2-1 i sæt, men i 5. sæt tabte vi pusten. Nu var stillingen kun 5-2 i vores favør, og Frederiksværk havde nu muligheden for uafgjort – ved at vinde de sidste 3 singler.

Men vi var stærkest, og vandt sidste singlerunde 2-1. Inger kom ud i endnu en gyser, som hun igen vandt køligt i 5 sæt (11-9). Min sidste kamp var noget af en rodet affære. Jeg vandt i 5 sæt (13-11), efter at have været nede med 2 matchbolde mod Hanne, som spillede en kanon kamp, og var deres holds bedste.

Roberto