Weekenden i damernes elitedivision

Så er 3. og næstsidste damesamling slut.

 

Helsingørs hold bestod denne weekend igen af Elin, Merete og Karin. Igår mødte vi SISU og Randers og idag, søndag, Brøndby.
Lørdagens første kamp mod SISU endte uden den store overraskelse med et nederlag på 6-0. Men igen mange utrolig tætte sæt, der kun blev vundet med 2 bolde. Og Elin var lige ved at få Mie Jacobsen, men tabte desværre med 11-9 i 5. og afgørende sæt.

Derefter skulle vi møde Randers, som vi havde set meget frem til efter sidste tætte nederlag på 6-5. De stillede op med samme mandskab som sidst (Maryann, Karin Kruse og Therese)    Men …… det skulle vise sig ikke at gå vores vej overhovedet. Denne gang var de simpelthen bare bedre og vi ringere, og det endte desværre med et 6-1 nederlag. Det var et meget skuffet Helsingør hold, der tog hjem lørdag aften.

Søndag kl. 10 var så en ny dag og en ny kamp mod Brøndby. Brøndby mødte kun op med to damer, da den 3. var blevet syg. Vores spil var ikke på toppen, men vi kæmpede og holdt hovedet koldt, hvilket endte med en sejr til os på 6-0, så nu har vi fået 3 point mere og er oppe på 12 point i alt.

Når man kigger på den samlede stilling i elitediv., ligger vi pt nr. 4. Skal dog være meget opmærksom på, at alle hold ikke har spillet lige antal kampe. Fx mangler København at spille mod Brøndby, som de uden tvivl vinder stort, formegentlig 6-0, hvilket lige rykker dem op på 4. pladsen. Og vi er faktisk det eneste hold, der har mødt Brøndby i anden runde, så der kan let komme flere forskydninger, inden 2. halvdel  er færdigspillet. Og der skal kæmpes ikke kun for selve holdkampen, men i lige så stor grad for hver enkelt single, da der måske er flere hold, der ender på samme antal point.

Sidste damesamling er den 14. og 15. februar på Amager. Derefter mangler vi kun en enkelt kamp den 25. februar mod Vedbæk på hjemmebane.

Hilsener
Karin