Helsingør 4 smed 1 point til Fredensborg

DH-PT-400
Dorte Hammer og Peter i sidste single – Peter sikrede 5-5

I hjemmekampen mod Fredensborg stoppede 4. holdets fine pointhøst, da det kun blev til uafgjort 5-5 mod Fredensborg.

Peter og Jørn tabte begge med 8-11 i 5. sæt mod henholdsvis Carsten Hansen og Dorthe Hammer. En af de to kampe skulle helst vindes, så nu var man ilde ude fra starten. Roald vandt 3-0 over Fredensborgs 3. mand, Michael Grøhn, som også måtte se sig besejret med samme cifre af Peter i anden singlerunde. Da Jørn som den eneste vandt over Carsten, så kom hjemmeholdet foran for første og eneste gang i kampen. Men Roald kunne ikke modstå den kvindelige charme fra Dorte og lagde sig med 0-3.

Holdlederen valgte en doublesammensætning med Jørn og ham selv. Det var ikke et godt valg, da Fredensborg vandt med 3-0. Føringen 4-3 betød, at Helsingør skulle vinde alle tre singler for at stå som vindere af holdkampen. Det startede meget godt, da Jørn vandt 3-0 over Michael. Roald lagde godt ud mod Carsten og vandt første sæt, men Carsten var lidt skarpere og vandt de tre næste 11-9 23-21 11-9.

I kampens sidste single vandt en koncentreret Peter med 3 gange 11-8 over Dorte, som dermed fik sit eneste nederlag i holdkampen.