Guld og bronce ved ungdoms ØM

Hvad der skete lørdag kan du læse om i Yaels indlæg.

 

Andreas og Sebastian spiller en god double sammen – og da de endelig kom i gang, så kørte det derudaf. Jeg så kun semi- og finale og der havde de ikke de store problemer. Så en flot guldmedalje til dem. Så til næste år, så prøver de igen – en en højere række! I single gik Andreas videre fra puljen, men tabte sin første cupkamp.

Om søndagen var yngre drengespillerne igang. Oliver Vang er jo rimelig sikker i at sende bolden retur. Det havde hans modstandere store problemer med i yngre drenge C. Oliver spillede sig frem til semifinalen. Her mødte han en spiller der var en smule bedre – ikke meget. Så det blev til en broncemedalje, flot flot!

Benjamin Landman var den anden spiller, der gik videre fra sin pulje, i yngrer drenge D. Han nåede kvartfinale, hvor hans modstander også var lidt bedre. Men en flot indsats af Benjamin

Andreas Mortensen, Oliver Klæstrup og Christoffer Larsen kæmpede godt i deres puljer, men de må vente til næste stævne med at gå videre til cupturneringen. Christoffer og Andreas gik videre fra deres doublepulje, men tabte så første kamp i cupturneringen.

Peter Tranto