Brønshøj – Helsingør (2)

Så skulle forårssæsonen i gang, og ligesom i første halvdel lagde vi, altså Helsingørs 2. hold, ud mod Brønshøj. Dengang i første opgør, må Helsingør siges at have skuffet fælt med en 7-7’er. Det var Jes, Søren, Sabine og Rasmus Hansen, altså de samme fire som sidst, der skulle til Grøndal Centret og have rettet op på det resultat. Og lad mig sige med det samme: det blev der også gjort!

 

 Det var Jes og Rasmus der lagde ud. Jes slog Lars Trokner, deres normalt bedste, med sikre 3-0, mens Rasmus var ude i en noget tættere kamp. Han spillede mod Kim, som han havde tabt 11-5, 11-5, 11-5 mod, i første opgør i Helsingør. Denne gang blev der godt nok spillet et par bolde mere. Rasmus taber første, vinder andet, taber tredje og vinder fjerde sæt. Så blev det femte sæt, hvor han må siges at få en noget dårlig start – han er nede med 1-5 ved sidebyt. Han får dog hanket op i sig selv, og i en meget lige og spændende kamp, hiver han en 14-12-sejr hjem til sidst.

  De følgende to singler bliver dog ikke nær så tætte, og både Søren og Sabine vinder, ingen af dem skulle bruge fem sæt. Så skulle hhv. Jes og Rasmus så i gang igen. Jes tog endnu en gang en sejr i sikker stil, og endnu en gang må Rasmus ud i en gyser – eller i hvert fald en fem-sætter mod Trokner. Det så dog ikke ud til at blive særlig spændende, da han med 8-11 og 9-11 taber første og andet sæt. Men endnu en gang viser han sig fra en bedre side, og med noget der ligner 11-5, 11-7 og 11-5 vender han kampen og tager sin anden sejr. Endnu en gang klarer både Søren og Sabine sig rimelig sikkert igennem, og Helsingør kan gå til doublerne, velvidende at holdkampen allerede var vundet. Dream-team bestående af Rasmus og Søren vinder deres double, men Jes og Sabine må dog højst overraskende se sig slået for første gang, og dermed var føringen til Helsingør efter doublerne 9-1.

  Tre af de sidste fire singler vindes, ved Jes, Søren og Sabine, mens Rasmus måtte lide dagens første single-nederlag til Helsingør.

 

Kampen sluttede dog alligevel med overraskende store 12-2, og dette kunne også ses på den interne tips’er. Tættest på var Jes og Rasmus, med hver deres 10-4. Søren var dog ikke længst fra med 9-5, da Sabine ikke havde været helt så optimistisk på dagen, og måtte med 8-6 indkassere et temmelig stort nederlag.

 

 

Brønshøj 2 – 12 Helsingør