1. division: Københavns BTK 8 – 6 Helsingør

Endnu et nederlag til Helsingør.

Efter afbud fra Rickard Garter, debuterede Søren Heilmann i en lige og spændende holdkamp. 

I første runde vinder Arvid Sunesson over Københavns reserve chileneren Eduardo Munoz efter svingende spil 3-2 i sæt. På bordet ved siden af taber debutanten Søren efter en god indsats 1-3 til hjemmeholdets bedste mand, Jonathan Stonor. Dennis Rasmussen bringer Helsingør foran 2-1 mod Jan Enevoldsen efter en jævnbyrdig dyst som ender med 11-9 i femte og afgørende sæt. Joakim Karlsson som under normale omstændigheder er sikkerheden selv, finder aldrig spillet frem mod den uortodokse Michael Pedersen og taber klart 0-3.

2-2 efter første runde.

Arvid skal så ud og vinde mod sin klub kammerat fra Helsingborg J. Stonor, men han har åbenbart luret Arvids server og vinder efter godt spil 2-3. Noget af et chok for Helsingør. En rigtig nøgle match må siges at være de to reservers kamp. Heldigvis bryder chileneren sig ikke om Sørens server og knopper i baghånden. Kampen vindes sikkert 3-0. Nu er der igen balance i regnskabet.

3-3.

Dennis vinder sikkert med 3-0 mod M. Pedersen, som aldrig finder rytmen mod Dennis" server. Lige så sikkert tabte Joakim 0-3 mod J. Enevoldsen.

4-4 inden doublerne.

Der blev snakket taktik om vi skulle stille stærkeste opstilling, men valgte det sikre. Joakim/Dennis kunne intet stille op mod Enevoldsen/Stonor 0-3. På bordet ved siden af spiller Søren/Arvid en spændende 5-sæts kamp, som vindes knebent 3-2.

5-5 før de sidste fire afgørende singler.

Vi tror stadig på sejr. Dennis lægger ud mod deres bedste, J. Stonor og spiller en fornuftig kamp mod den hårdt loopende modstander. I femte er det helt lige frem til 7-7, men her vinder J.Stonor begge Dennis" server og vinder kampen 2-3. Arvid vinder samtidigt på bordet ved siden af lige så knebent over M. Pedersen. Stillingen inden de to sidste kampe er 6-6. Søren møder nu J. Enevoldsen, som han før med succes har slået. Endnu en kamp bliver afgjort i afgørende sæt, men desværre trækker hjemmeholdet det længste strå. Nu er det op til Joakim at hente point i land. Kampen bølger frem og tilbage og bliver afgjort i femte sæt. Desværre igen til Københavns fordel (9-11 i afgørende).

I første halvdel havde vi held til at få point i de jævnbyrdige kampe, men i anden halvdel med modsat fortegn. Vi må sande at vi spiller for at overleve i rækken. Der er kun to point til nedrykningsstregen.

Hjemmekampen mod Hillerød torsdag den 22. jan. skal med andre ord vindes for at få luft. Helsingør stiller en sjældent gang op i stærkeste opstilling. Troen er der på et godt resultat.

Holdet er: Arvid Sunesson, Rickard Garter, Joakim Karlsson og Dennis Rasmussen.