Holdkamp nyt Drenge Østserien, 8-2 Ejby og 6-4 AF Sorø

Klar til kamp i Ejby

Jonathan, Felipe og Marc

Jonathan, Felipe og Marc

Det var på ingen måder en nem dag på kontoret for de 3 positive og glade ungdomsspillere fra HBTK. Spillestedets gulv var under al kritik, og de “skøjtede” til tider rundt på gulvet, der mest af alt mindede om isen i Rungsted skøjtehal.

Når det er sagt gav drengene os fantastisk flot seværdig bordtennis. MEGET FLOT DRENGE.

8-2 Ejby
1. kamp var mod Ejby. Efter de første 2 singlerunder var vi på 5-1. Jonathan tabte en, og kom stærkt igen. Felipe og Marc spillede doublen og havde mulighederne, men et godt fightende Ejby hold, holdt dem inde i dysten, og de vandt 3-2. De sidste 3 singler vandt vi dog sikkert, og det endelige resultat blev således 8-2.

6-4 AF Sorø
I vores 2. holdkamp var vi oppe imod rækkens nummer 2, som var stærkt besat. Marc lagde ud og vandt sin 1. single sikkert 3-0. Jonathan var oppe i mod deres bedste spiller Asger i sin 1. single og tabte. Jonathan fik som eneste spiller et sæt mod Asger under svære betingelser og forhold, men formåede at holde sit fokus. Stærkt.
Felipe mødte i sin 1. single Anders. Og sikke en fight. Felipe vandt 3-0, og resultatet afspejler på ingen måde kampen. Det var 3 ekstremt tætte sæt, hvor 1. sæt endte 18-16, 2. sæt 12-10 og 3. sæt 11-7. Felipe viste noget af det bedste bordtennis han til dato har spillet. Lange loopdueller han vandt, skarpe dueller ved nettet, gode server og returer og masser af fart, samt god indstilling. FLOT. Stilling 2-1.

2. singlerække lagde Jonathan sikkert ud og vandt 3-0 mod Johan, og Marc havde nu fornøjelsen af Anders. Marc vandt 3-1 og spillede flot og sikkert. GODT GÅET.
Felipe skulle nu møde Asger, denne kamp var i direkte forlængelse af hans 1. single. Han havde svært ved at få spillet op på samme niveau, og en stærkt spillende Asger vandt 3-0.

Doublen stod Marc og Jonathan for, og tabte 3-2. De viste god fight, med mange gode, flotte og underholdende dueller. Stilling 4-3, med 3 singler tilbage.

Vi skulle nu have gevinst i 2 ud af 3 for at vinde kampen. Jonathan lagde ud mod Anders, og mama mia, hvor var det neglebidende spændende. I mellemtiden spillede Felipe sin sidste single og vandt sikkert 3-0. Stillingen var nu 5-3.
Nu skulle Marc i gang med sin sidste single mod Asger, uden at kende resultatet af Jonathans kamp, der trak ud med lange dueller.
I Marc kampen vandt Asger 1. sæt, og på det tidspunkt bølgede Jonathans kamp – frem og tilbage med matchbolde til begge spillere, indtil Jonathan trak det længste strå og vandt i en gyser af et 5. sæt – 20-18, og sikrede os et uhyre vigtigt point til 6-3, da Asger samtidig vandt de 2 næste sæt over Marc – og dermed deres indbyrdes opgør. Forståeligt at trætheden var ved at melde sig, da Marc var den spiller der havde spillet flest kampe, i kraft af deltagelsen i begge doubler. FLOT FIGHTET.

Slutresultatet: 2 sejre, 8-2 og 6-4