7-3 mod Slangerup – 2. sejr i træk

Holdkamp i Slangerup med hjælp fra Peter som reserve, og Samuel som coach

Peter Tranto & Samuel

Peter Tranto & Samuel

5. Holdet drog tirsdag aften til Slangerup for at spille holdkamp mod (Marielle, Marianne og Ellen). Vores hold havde til lejligheden fået hjælp af Peter, så holdet denne aften bestod af Inger, Roberto og Peter, samt Samuel som coach. Stort tak til jer for jeres hjælp og tilstedeværelse, det var super hyggeligt.

Vi blev budt velkommen allerede ved indgangen af Marielle, der viste os vej til spillestedet, og generelt var værterne utrolig imødekommende, og det var derfor en fornøjelse at spille mod dem.

Inger i kamp mod Marianne

Inger mellem sæt 1 og 2 i kampen mod Marianne

I de 2 første singlerunder havde Inger lidt start vanskeligheder mod Marianne og Ellen, og måtte ned, mens Peter og Roberto havde det nemmere, og vandt deres 2 første singler 3-0.

I doublen spillede Inger og Roberto, hvor vi lagde godt ud med en føring på 2-1 mod Marianne og Marielle, men tabte igen pusten – og kampen 3-2. Stilling 4-3.

I sidste singlerække viste Inger godt spil og vandt nemt over Marielle 3-0. Stærkt spillet. Peter var, ligesom i hans øvrige singler denne aften, storspillende og vandt sikkert 3-0. Kanon gået. Roberto vandt ligeledes sin sidste single, og det samlede resultat blev således 7-3.