2. Holdets Off Day

På papiret, og efter normale omstændigheder, lignede det en overkommelig opgave, da Helsingør BTK"s 2. hold skulle møde Hillerød i går. Den første kamp for et par måneder siden endte nemlig 11-3 i vores favør-dog med Lars Guldberg Hansen på holdet-men vi havde regnet med, at Jes ville vinde sine obligatoriske tre singler og doublen, Sabine de sædvanlige to og Søren og Rasmus ville snuppe nogle sejre i hhv. deres ellers fortrinlige double samt singler. Vi havde dog ikke lige kalkuleret med, at Søren var syg, og Sabine decideret havde en dårlig dag ved det blå Stiga bord.

 

 

I de første otte singler var det kun Jes, der formåede at vinde, endda i så overlegen stil at han hverken tabte sæt til Mads Harslund eller Thomas Jensen. Sabine lagde nogenlunde ud mod det unge talent Frederik Ryborg men måtte nøjes med cifrene 9, 10 og 12 i hvert sæt. Rasmus Hansen kom aldrig i gang mod Rasmus Westermann, og Søren var mat i sokkerne mod Thomas. I sin næste single mod Westermann troede Sabine, at hun nemt ville vinde, da hun mente, at Hillerød-spillerens bløde angrebsspil ville være guf for hendes hårde smash, blokering og loop. Taktikken virkede i første sæt, der blev vundet med 11-5, men derefter gik det ned ad bakke for Sabine, der blev mere og mere frustreret og rådvild over, at hun slet ikke kunne ramme bordet. Det krævede derfor ikke så meget af Westermann at vinde de næste tre sæt. Søren var også tydeligt irriteret over, at han heller ikke kunne få sit spil til at køre, og det hjalp da heller ikke, at Harslunds forhånd lynede  denne aften, så Søren tabte 3-1, og på bordet ved siden af var Frederiks stærke angrebsspil også lige en tand for svært for Rasmus, som ligeledes tabte.

Det var absolut ikke den bedste start for Helsingør, der lige før doublerne var bagud med 2-6! Doublerne var utroligt vigtige, hvis vi skulle gøre os nogle forhåbninger om en samlet sejr i holdkampen. Normalt har vi to super-doubler, men der var nu ikke meget "super" over det i går. Både dream team"et, Søren og Rasmus, og Sabine og Jes var chanceløse. Godt nok er hr. Arder en særdeles habil bordtennisspiller, men ikke engang han kan vinde en double alene. Sabine satte ikke en bold i den kamp.

Men så entrede den mægtige Peter Tranto lokalet, og så kom der helt andre boller på suppen! Nu begyndte Jes" tre holdkammerater endelig at spille det bordtennis, vi ved at de kan. Sabine vandt nemt 3-0 over Thomas, Rasmus spillede både klogt og fantastisk med sine korte returer og skarpe loop og fik en god sejr mod Mads, og Søren ignorerede både sygdom og søvnmangel og vandt over Frederik. Derudover vandt Jes 3-1 over Westermann, men trods vores slutspurt tabte vi 8-6.

Med dette tætte nederlag er vi nu røget ned på 2. pladsen. Dette er en usædvanlig situation for os, for dernede har vi aldrig været før. Selv om vi er triste over nederlaget og vores spil, skal vi nok rejse os igen. Allerede på onsdag kl. 19.30 i Løvdalskolens snavsede lokale går det atter løs, denne gang mod Frederiksberg, der ligger midt i rækken. Vi har ikke råd til at sætte flere point til, så vi har blot en lille bøn: Kære Peter Aage Tranto, vil du ikke nok kaste glans over vores spil ved at komme allerede til kampstart-og ikke først efter doublerne!! Tak og amen:-)