Helsingør Oldboys i semifinalen?

Sidste runde i grundspillet blev en ualmindelig spændende affære hvor det endte med at 3 hold Helsingør, Virum og København BTK stod helt lige med samme point samme kampscore. Lige nu er det lidt uvis om der skal være lodtrækning eller om det er sætscore indbyrdes der afgør hvem der går til semifinalen men formentlig er det sætscoren og så bliver det Helsingør og Virum.

Efter afbud fra Henrik Wich og skulderskadet Lars Hansen var det tid til oldboysdebut til Dennis Rasmussen og Søren Heilmann som var holdet sammen med Jes Arder.

1. kamp på papiret en svær opgave mod sidste års danske mestre fra Brønshøj men det gik rigtig godt med en 6-2 sejr efter rigtig god fight. 3 sejre til Dennis 1 sejr hver til Jes og Søren plus doublen. Så troede Helsingør semifinalen var hjemme men nej København slog overraskende Brønshøj og så skulle Helsingør mindst have uafgjort i sidste kamp mod Virum og det holdt hårdt bagud med 4-1 så det ikke godt ud men fik kæmpet sig tilbage og fik 5-5. 2 sejre til Dennis 1sejr hver til Jes og Søren plus doublen