De to junior/drengehold

Influenzaen hærger – men holdturneringen skal køre. Og det giver problemer. Fredag var der således to afbud. Heldigvis sprang Benjamin Landman til fredag aften, så at vi lørdag kunne stille op i Frederiksværk med 5 spillere til de to hold. Dennegang var det 2"erens tur til at være to spillere. Benjamin stillede derfor op for 1. holdet.

Benjamin blev "belønnet" med en enkelt sejr i første kamp med Frederiksværk 2. Helsingør 1 vandt den med 7-3. Modstanderne havde 1 god spiller med, som Sebastian og Andreas P. havde problemer med, men de vandt begge med 3-2, Sebastian efter at have være bagud 0-2. Sebastian spillede iøvrigt en kanonkamp mod denne spiller med rigtig flot spil. ØBTU mestrene tabte doublen lidt overraskende til Frederiksværk parret.

Helsingør 2 mødte det suveræne tophold, Frederiksværk 1. Mikkel og Andreas S. var overmatchet og tabte ligesom i holdenes første opgør med 10-0. Men de var tættere på dennegang og vandt også et par sæt.

I kampen mellem de to førstehold var Benjamin og Sebastian uden chance i deres kampe. Derimod kunne man se at Andreas P. havde rykket. Han vandt den ene single med 3-1 og forhindrede dermed Frederiksværk i at vinde 10-0 som sidst. Når Andreas har gejsten, så spiller han godt og han havde mange gode bolde mod topholdet. Han skal så lige arbejde med det at han spiller lidt opgivende, når han møder modstand og taber et sæt.

2. holdenes kamp var jo præget af at Helsingør var bagud 0-3 fra starten. Mikkel vandt alle sine tre kampe og således også over den spiller, Andreas P og Bebastian havde problemer med. Andreas S var godt nok tæt på at gøre det samme, men tabte med 2 holde i 5. sæt. Men han vandt to kampe og da de også vandt doublen, så blev resultatet 5-5. Og så kunne vi godt ærgre os lidt over, at vi ikke kunne få en reserve mere med, da Frederiksværks 3. mand var til at vinde over.