4-6, 2-6 og 1-6 + nedrykningsspil i elitedivisionen

En noget tynd weekend for damerne. 
  Vi lagde ud mod et forstærket Balleruphold igår, vi vidste, at skulle vi have point denne weekend var det i denne kamp. Vi fulgte rigtig godt med, men tabte desværre 6-4. 
  Efterfølgende mødte vi Frem Sakskøbing, hvor vi som ventet tabte med 6-2. Den flotteste skalp gik til Elin, der vandt over Susanne Pedersen.
  Søndag mødte vi så et meget stærkt københavnsk hold. Der var mange tætte kamp, men det gik ikke vores vej, og vi tabte med 6-1. Nu mangler vi kun Vedbæk den 25. februar, hvorfor der ikke er mulighed for flere point. Så 7. pladsen er en realitet. Efter den 25. februar finder vi ud af noget mht nedrykningsspillet. 
 

Elitedivisionen for Damer afvikles som en dobbeltturnering. De fire bedst placerede hold kvalificerer sig til semifinalerne, hvor vinderne af grundspillet vælger modstander blandt de tre øvrige hold. De to andre hold spiller den anden semifinale. Vinderne af de to semifinaler mødes i finalen, mens taberne mødes i bronzekampen. Semifinaler og finalen spilles bedst af tre kampe, mens bronzekampen afgøres i én kamp. Tredie kamp spilles kun, hvis de to første kampe får hver sin vinder. Det bedst placerede hold i grundspillet afgør altid hvem, der har hjemmebane i 1. og evt. 3. kamp. Efter slutspillet uddeles guld- og sølvmedaljer til deltagerne i finalen og bronzemedaljer til vinderne af kampen om 3. pladsen.

De to dårligst placerede hold i grundspillet går til nedrykningsspil, hvor vinderen spiller kvalifikation mod et hold fra 1. division, mens taberen rykker ned i 1. division. Nedrykningsspillet spilles bedst af to kampe. Hvis hvert hold vinder én kamp tælles først kampscore og herefter sæt. Er der stadig ingen afgørelse spilles en omkamp.