10-0 sejr til Drengeholdet

Lørdag formiddag skulle drengeholdet bestående af Marc, Felipe og Jonathan i aktion på hjemmebane mod Smørum. Helsingør var favoritter til at vinde opgøret, da de i de første fire kampe havde hentet tre sejre og en samlet score på 25-15, mens Smørum blot havde hentet en sejr i deres første fire holdkampe og havde en kampscore på 12-28. Dominansen fra de tre hjemmespillere i holdkampen var dog større end forventet efter en meget flot indsats.

 

Marc lagde ud med at vinde 3-0 i sæt over Sam Ahmadinia efter en stort set fejlfri indsats. På det andet bord spillede Felipe mod Mie Schou Salhauge, hvor det også blev til den forventede sejr. Felipe havde dog lidt svært med at få sit spil til at fungere, men når det spidsede til spillede han nogle rigtig gode bolde.

Jonathan skulle i aktion mod Simon Jakobsen. Jonathan spillede rigtig godt i de to første sæt og udspillede sin modstander, men i tredje sæt var der lidt for mange udfald. Han kom dog godt igen i fjerde sæt og vandt dermed kampen 3-1.

 

Herefter skulle vi være vidne til den eneste kamp i holdkampen hvor der var tvivl om Helsingør skulle vinde. Felipe skulle spille mod Sam. Felipe lagde ud med at vinde første sæt, men tabte det næste. I tredje sæt havde Felipe en føring på 10-6, men Sam kom godt igen og kom på 11-10. Felipe vandt dog sættet og førte 2-1. I fjerde sæt faldt Felipe dog tilbage til et mere tilbageholdende spil, hvor han havde svært ved at komme ind og få sat fart i spillet. Det udnyttede Sam til at bringe sig på 2-2. I 5. sæt kom Felipe hurtigt i front med 4-1 og det fortsatte til han kom på 10-7. Sam gav dog ikke op og kom på 10-10 inden Felipe lukkede og vandt med 12-10. Det var bestemt ikke Felipes bedste kamp, da han havde svært ved at styre spillet samtidig med at Sam lukkede ham godt ned.

Mens Felipes kamp var i gang vandt Marc med 3-0 over Simon efter en rigtig god kamp af Marc, hvor han endnu en gang spillede en stort set fejlfri kamp. Simon kom slet ikke i gang mod Marcs meget varierende spil, og Marc straffede ham så snart han ikke gjorde noget ved bolden.

Sidste kamp inden double stod mellem Jonathan og Mie. Jonathan lagde godt ud og vandt de første to sæt inden det blev tæt i tredje sæt og han først vandt efter ombolde. Dermed var stillingen 6-0 inden doublen.

 

Her skulle Marc og Felipe op mod Sam og Mie. Her var der aldrig tvivl om hvem der skulle vinde. Marc og Felipe var offensive fra start og fik presset modstanderne væk fra bordet kampen igennem, og det blev derfor en sikker 3-0 sejr.

 

De sidste tre kampe stod mellem Felipe og Simon, Jonathan og Sam, og Marc og Mie. Her blev det til tre 3-0 sejre. Felipe fik gang i sit spil og lod ikke Simon få mange chancer. Jonathan havde rigtig godt styr på Sam, og i modsætning til hans andre kampe, så var hans tredje sæt det bedste i denne kamp, hvor han vandt med 11-4. Marc havde også en god afsluttende kamp og vandt med 3-0, i tredje sæt tog han dog lidt løst på det og vandt først efter ombolde.

 

Helsingør vinder derfor opgøret med 10-0. Der blev kun tabt tre sæt i de ti kampe, hvilket var meget imponerende. Det var på ingen måder fordi at modstanderne var chanceløse, de havde allesammen et rigtig fint spil når de fik lov at styre spillet. Helsingør drengene var dog meget fokuseret på ikke at lade dem komme i gang uanset hvad stillingen var i deres kampe, og den plan lykkedes godt. En rigtig god indsats af drengene, stort tillykke med sejren. Lad os håbe at formen varer ved til næste weekend, hvor de alle tre og flere ungdomsspillere fra klubben deltager ved OBs Grand Prix stævne.

 

Ser vi på stillingen, så ligger Helsingør nummer 1 med 8 point efter 5 spillede kampe. De har tabt til København, der efter tre kampe har vundet alle tre holdkampe og har en score på 28-2, begge kampe tabt mod Helsingør. Imorgen spiller København mod Ejby og Sorø, hvor det forventes at de vinder og dermed tager førstepladsen tilbage.

Se stillingen her

På toplisten ligger Marc og Felipe nummer 1 med hver 11 sejre efter 15 spillede kampe, mens Jonathan ligger på en 3. plads med 10 sejre efter 15 spillede kampe. Dog skal man huske på at Københavnspillerne kun har spillet 9 kampe.

Se toplisten her

 

Samuel Jönsson