Endnu en tæt kamp for 2. holdet

 Kildeskoven stillede op med et godt mandskab bestående af nr 3 og 5 på toplisten, Brian Vester og Kasper Burholt samt den rutinerede Christian Jakobsen og særdeles tændte Jens Holm. Vores hold var måske lidt svækket, da Søren ikke havde spillet i en uges tid pga skiferie, og Sabine havde spillet 14 damekampe på betongulv i weekenden, hvor hun tilsyneladende havde været perfekt nede i benene, så hun var godt træt i de tunge stænger!

I første singlerunde møder Rasmus Hansen Kildeskovens es, Burholt, hvilket er en ordentlig mundfuld, men Rasmus får lidt gang i sit angrebsspil efter de to første sæt. Desværre trækker Rasmus det korteste strå i et 1-3 nederlag. På bordet ved siden af er Søren meget overrasket over Holms særdeles tændte og højtråbende attitude, så han kan slet ikke få sit spil til at køre. Normalt ville Søren have slået en spiller som Holm, men sådan skulle det desværre ikke gå i går. Kildeskov-manden "uschjer" sig til en 3-0 sejr. Jes og Vester går derefter ind og spiller en spændende 5-sæts-kamp, og heldigvis er Jes bedst på dagen og vinder. Endnu en jævnbyrdig kamp bliver sat i gang mellem Sabine og oldboys-spilleren, Jakobsen. Sabine har af nævnte grunde slet ikke gang i sin krop, så hendes forcer såsom forhåndsloop og ditto smash bliver enten brændt eller slet ikke brugt. Alligevel har de to kombattanter nogle ok bolde, men det ender med 14-12 i 5. sæt til den ældste og mest forpustet af de to. Ærgeligt for Helsingør der kommer bagud 3-1.

I næste runde har vi trods alt mere succes, selv om Søren taber til Burholt, men han får ham ud i 5 sæt og er lige ved og næsten. Måske havde Søren vundet, hvis han havde holdt sine server korte? Rasmus vinder 3-1 over Holm, og Jes kæmper med Jakobsen om, hvem der kan få celloidbolden flest gange over nettet, og hvem der kan lyde mest forpustet. Jes vinder begge kategorier:-). Kampen bliver vundet 3-1 af Jes, og cifrerne i 4. sæt lyder på 16-14! Selv om Sabines korpus ikke er oppe i omdrejninger, så er det vigtigt for både hende og holdet, at hun kan vende 4-8 til 11-8 i 5. sæt med kun baghånden som våben over Vester.

Før doublerne står der 4-4, men heldigvis spiller begge Helsingør-par godt og afgiver ikke et sæt. Nu har vi bragt os i front med 6-4.

Sabine flytter sig som en langsom og klodset sæk kartofler mod den lille hurtige spirrevip, Burholt, og taber 3-0. Søren taber ligeledes sin kamp mod Vester med 3-1 og hiver straks sit gummi af bagefter. Søren og Sabine bliver enige om, at de begge har spillet som en pose ****! Jes vinder nemt over Holm i sin sidste single og bringer os i front med 7-6, og nu er det op til unge Rasmus, om vi skal have uafgjort eller have sejr. Det er aldrig nemt at spille så vigtige kampe, men hvis spillet fungerer og man vinder, så er det der, det er sjovest at spille bordtennis. Måske tænker Rasmus for meget over kampens betydning, for han får desværre ikke rigtigt spillet til at flyde mod den gamle, og Helsingør-Kildeskoven ender derfor 7-7…MEN MEN MEN Rasmus har 7-7 på sin tipskupon!!! Den lugter mistænkeligt, Rasmus. Du lavede en "Jes":-)