Serie 1: Esrum-Helsingør 4-10 / fra 1-4 til 10-4

Henrik-02
Puha, vi vandt alligevel

Vores 2. hold er fortsat ubesejret i serie 1.

På Esrums lidt halvdunkle hjemmebane startede det ikke godt og det gav et par rynker i panden og lidt sved på panden hos Helsingør folkene. Esrum spillede sig foran 4-1, men derefter vendte kampen totalt og Helsingør tor 9 sejre i træk til slutresultatet 10-4.

Kun Jes Arder formåede at vinde i første singlerunde og det skete ved stillingen 0-3. Bjarne Steenberg tabte uventet 2-3 til Esrums reserve, Gunnar Storm, mens Samuel Jönsson lige så uventet tabte 0-3 til Jan Jensen. At Henrik Hansen så tabte 0-3 til Esrums bedste spiller, Mick Lindensgaard kunne ikke kaldes uventet.

I anden singlerunde fortsatte Mick Esrums sejrsstime med en 3-0 sejr over Bjarne. Men så var der også lukket af for venligheden over for værterne. Henrik, Jes og Samuel vandt alle med 3 sæt mod nul, og så stod det pludseligt 4-4.

Begge doubler blev vundet med 3-1 sejre. Holdenes to bedste spillere mødtes efter doublerne og for første gang i turneringen blev Jes seriøst presset. De to spillere leverede aftenens mest seværdige kamp, som gik over 5 sæt. Mick måtte i løbet af sidste sæt se sig besejret, da Jes vandt sættet 11-8.

Samuel vandt klart 3-0 over Gunnar, mens Henrik og Bjarne begge måtte i gennem 5 sæt i deres kampe, inden de stod som vindere. Per Kammer var oversidder, men kunne med tilfredshed konstatere, at hans hold fortsat er uden pointtab og på en sikker 1. plads.

Sidste kamp i første halvdel af turneringen spilles onsdag den 10. december på hjemmebane mod rækkens nr. 4, Frederiksværk.