Pointstævne 2 med 6 Helsingør spillere

IMG_2500-400
Laura og Mads

Link til billederne

Der var 6 spillere med til pointstævnet i Allerød fra Helsingør. De blev fordelt med Mads i B-gruppen, Gustav, Micki og Rasmus i C-gruppen og Lukas og Victor Krebs i D-grupperne. 28 spillere i alt, flest fra Hillerød.

Mads spillede godt i den næstbedste gruppe. Han tabte knebent til Hillerød talentet Laura Schyberg og blev nr. 2 efter Laura. De havde vundet lige mange kampe, men indbyrdes opgør afgjorde placeringerne.

IMG_2524-400

I C-gruppen var der tre spillere fra Helsingør. Gustav viste sig at være den stærkeste i 5-mands gruppen og han vandt for andet stævne i træk sin gruppe. Flot spillet af Gustav. Rasmus spillede også nogle gode kampe og med noget mere kamptræning kommer sejrene. Micki var uheldig med at tabe hele tre kampe med 2 bolde i 5. sæt. Spillet er der og det kommer sejrene også.

IMG_2528-400

Lukas (Berthelsen) lagde ud med at tabe sin første kamp i sin 6-mands gruppe. Men så var han spillet varm og vandt de fire næste kampe. Det var med et stort smil, at Lukas vandt sine første kampe ved pointstævnerne. Kamptræningen fra klubbens ranglisteturnering er helt klart en fordel.

IMG_2516-400

Victor – søn af Asger Krebs – var til sit første stævne. Han vandt ikke nogle kampe, men det er der mange andre spillere, der heller ikke har gjort i tidens løb. Sejrene kan nok komme.

IMG_2513-400

Næste pointstævne er den 17. januar i Helsingør.