Sikker 11-3 sejr over Nyråd/Frem i 2. division, Øst

mms_img-2006065103-400

Efter en lang spillepause var det igen blevet tid til 2. divisions bordtennis i Helsingør. Det var fusionsklubben Nyråd/Frem Sakskøbing, der var på besøg. Gæsterne lå inden kampen på sidstepladsen, og det gjorde de også efter kampen.

Helsingør kom foran 3-1 i første singlerunde. Filip Karlsson lagde ud med en sikker 3-1 sejr over Jan Leerbeck, mens Kenneth Oppermann udlignede med en 3-0 sejr over Rasmus Olsen. Helsingørs ubesejrede Frederik Ryborg startede sin første kamp med at komme bagud 0-2 i sæt mod Kim Christensen, men så fik han spillet til at fungere og med 11-9 14-12 11-6 lukkede han kampen. I rundens sidste kamp vandt Rasmus Guldberg 3-1 over Peter Thrige.

I 2. singlerunde vandt Filip igen 3-1, denne gang over Kenneth. Olsen tabte sin anden kamp 0-3 mod Jan. De to sidste singler gik begge til Helsingør, men Frederik og Guldberg måtte begge ud i 5 sæt, inden sejrene blev spillet hjem mod henholdsvis Peter og Kim. Foran 6-2.

mms_img1576067678-400

Doublerne er normalt en af Helsingørs stærke sider. Denne gang var det ikke anderledes, de to doubler blev vundet med henholdsvis 3-1 og 3-0 og sejrene betød, at Helsingør så havde vundet kampen, da de førte med 8-2. Det var Rasmusserne, der måtte afgive det tabte sæt.

Olsen kunne stadig ikke få sit spil til at køre, så det blev til nederlag på 0-3 mod Kim. Frederiks kamp var også en gentagelse af hans to tidligere, han måtte ud i 5 sæt for at vinde kampen over Kenneth. Men det er også en styrke at kunne vinde de tætte kampe, og det er Frederik god til. Mod Peter vandt Filip sin tredje 3-1 sejr, mens Guldberg sluttede af med at besejre Jan med 3-1.

Med sejren ligger Helsingør nu på 2. pladsen. Da nr. 1 Roskilde ikke kan rykke op i 1. division, så betyder det reelt, at Helsingør lige nu ligger på oprykningspladsen. Så de næste kampe bliver spændende at følge. Hvis Holme Olstrup rykker op i STIGA divisionen med sit 1. hold og 2. holdet i vores række placerer sig foran os, så glipper oprykningen. Men det kræver selvfølgelig, at holdet fortsættes i samme spor som hidtil.

Den sidste kamp inden jul spilles på torsdag i Hillerød.