Serie 1: 8 kampe, 16 points og sikker nr. 1

Dyb koncentration

8. og sidste kamp i turneringens første halvdel endte lige som de 7 andre med sejr. 8 kampe, 16 points på en sikker 1. plads med fire points ned til nr. 2. Kursen er lagt mod oprykning til østdanmarksserien.

Selv om en 12-2 sejr lyder meget sikker, så var det ikke helt spil til et mål. To 3 sætskampe, otte 4 sætskampe og fire 5 sætskampe bød opgøret på.

Doubletime

I første singlerunde lagde Helsingør ud med fire singlesejre. Jes Arder vandt den ene af 3 sæts kampene over Steen Nielsen, mens Samuel Jönsson måtte bruge et sæt mere for at besejre Søren Henriksen. Henrik Hansen og Per Kammer fik mere sved på panden, idet de måtte bruge 5 sæt til at besejre henholdsvis Robert Jankowski og Thomas Quvang. Henrik vandt med mindst mulig margin med 11-9 i sidste sæt, mens Per kun tillod modstanderen af få 5 point i deres sidste sæt.

Jes-Thomas

Jes vandt sin anden 3 sæts sejr i anden singlerunde. Men så bed Frederiksværk lidt fra sig. Steen vandt 3-2 over Henrik og deres bedste spiller, Søren vandt 3-1 over Per. Men Samuel standsede Frederiksværks opblomstring ved at vinde 3-1 over Robert. Stillingen var så 6-2 til hjemmeholdet.

Henrik-Thomas

De to doubler endte begge med 3-1 sejre til Helsingør. Jes har ikke tabt en eneste single. Men i sidste singlerunde blev han hårdt udfordret af Søren. Men han klarede skærene og vandt 9-11 11-5 11-3 7-11 11-9. De sidste tre singler endte med 3-1 sejre til hjemmeholdets spillere. Klar sejr på 12-2.

Samuel-Søren 2

Holdet kan nu holde en fortjent julepause. På rækkens topliste ligger Jes nr. 1 med 24 sejre i 24 kampe, mens Samuel også er i top 10 på en 4. plads med 17 sejre ud af 21 kampe.

Per-Robert

Anden halvdel af turneringen starter med en hjemmekamp mod Jægerspris den 7. januar.