4. holdet: Vi ligger nr. 3!

s4double

Klubbens 4. hold i serie 4 er kommet acceptabelt i gennem turneringens første halvdel. To nederlag til rækkens nr. 1 og 2 og et uheldigt pointtab i 5-5 kampen mod Fredensborg er på minussiden, mens seks sejre vejer det rigeligt op. Holdet ligger nr. 3 kun to points efter Ballerup på 2. pladsen.

Jørn og Jøsse

Sidste kamp inden jul var mod Jøsse og Schiellerups Brønshøj hold. Desværre kunne de kun stille med to spillere, så vores hold fik det lettere på den måde.

Det længe ventede revanceopgør mellem Jøsse og Peter Tranto startede kampen. For nogle år siden i en mørk remisse ved Trianglen vandt Jøsse sin hidtil eneste sejr over Peter. Han har derefter haft – og flittigt brugt – håneretten, men den skiftede via en 3-1 sejr til Peter.

Jan og Mads

Jan Christensen spillede en flot kamp mod Mads og vandt overraskende 3-2. Mads er set bedre, men det skal ikke pille glansen af Jans sejr. Jørn Kjeldmand havde Mads i store problemer, men Mads vandt Brønshøjs eneste kamp med 11-8 i 5. sæt.

Peter og Jøsse

Jøsse fik ørene i maskinen i sine to andre kampe. Han tabte 0-3 til Jan og 1-3 til Jørn. I sidste single spillede Peter og Mads en 5 sæts kamp, som Peter vandt knebent 3-11 11-5 7-11 11-6 12-10. Jan og Peter vandt doublekampen klart med 3-0. Med de tre sejre uden kamp blev det til en samlet Helsingør sejr på 9-1.